Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Α. Παπανδρέου στον πολυχώρο Αθηναίς. Κυριακή 22.02.2009


ΜΕ ΘΕΜΑ:
«ΠΕΝΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ»
(Κείμενο ομιλίας εδώ)


Κύριε πρόεδρε τονίσατε στη ομιλία σας :


" . . . Ξέρουμε ότι η χώρα θα βγει από την κρίση, μόνο αν στηρίξει το εισόδημα και την αγοραστική δύναμη των πολιτών. Με στοχευμένα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά και με πολιτικές που συγκρούονται με συμφέροντα, πολιτικές που σπάνε τα καρτέλ, διευκολύνουν τη μικρή επιχειρηματικότητα, ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα. . ."

Επιμένετε ότι μπορείτε να αναμετρηθείτε μαζί τους ;

Οι συνεργάτες σας τι σας λένε ; συμφωνούν ή περί άλλων τυρβάζουν ;

Ο "σκιώδης της ανάπτυξης" είναι και αυτός εναντίων των Καρτέλ ; ή ακόμη έμεινε στην ασφαλειολαγνεία του 2004 ; . . . με το όραμα για μια καινούρια θέση ξανά εκεί και ΟΧΙ στο τομέα ευθύνης που εσείς του αναθέσατε για να ελέγχει το κυβερνητικό έργο ; (ας πούμε το υποτιθέμενο)

Αυτή τη στιγμή υπάρχει απεργός πείνας που εδώ και δύο χρόνια τα καταγγέλλει, ποία είναι η θέση σας ; τι σας λένε οι συνεργάτες σας για την αναβολή της σημερινής δίκης ; (που δυστυχώς έχει και σχετική συνάφεια)

Έχετε όραμα και θέληση και πολλοί από εμάς σας πιστεύουμε . . . αλλά κάποιους συνεργάτες σας να τους προσέχετε !!!

Απλά Ρωτάμε . . . έχουμε θέσει σε κάποιους από αυτούς και κάποια σχετικά ερωτήματα και περιμένουμε , , , αντιδράσεις

Νάσος
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.