Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

250 ευρώ το μήνα αύξηση για όλους, ή μόνον για τους ΚΥΠατζήδες;

Υποσχέθηκε σήμερα ο Παυλόπουλος...
Αυξήσεις 250 ευρώ το μήνα...
στην ΕΥΠ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Του Χρήστου Σωτηρίου
Με ισχνή συμμετοχή, κυρίως διευθυντικών στελεχών και της διοίκησης, και με μικρή διάρκεια έγινε σήμερα ημερίδα των εργαζομένων στην ΕΥΠ στην οποία μίλησε και ο Προκόπης Παυλόπουλος ως προϊστάμενος υπουργός (μα καλά, δεν είναι ο Μαρκογιαννάκης αρμόδιος;).

Ο κ. Παυλόπουλος υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει τις αυξήσεις, με την μορφή επιδόματος, μέχρι 250 ευρώ το μήνα μετά τις...15 Μαρτίου που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το Ecofin για την κατάσταση της ευρωπαϊκής οικονομίας και θεωρείται "κάβος" για την πολιτική των παροχών στη χώρα μας. Δεν έγινε καμια αναφορά από τον υπουργό στο έτερο "καυτό" θέμα των μεταθέσεων. Από το press-gr

* Απλώς υπενθυμίζουμε... σχόλιο της σίβυλλα

- Τι δεν έχει επισημανθεί στη δράση του σημερινού παρακράτους. Πως ο Καραμανλής οργάνωσε το σημερινό παρακράτος! Ας θυμηθούμε…

- Απαιτείται η άμεση διερεύνηση ύποπτων μεθοδεύσεων ΕΥΠ και Εισαγγελίας Εφετών που παραβιάζουν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα Ελλήνων πολιτών με ασυνήθιστα υπερβολικό αριθμό αναιτιολόγητων αιτήσεων παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα (ΠΑΣΟΚ, 17 Δεκέμβρη 2008)

-
Η ΚΥΠ "απάντησε" στον Αλαβάνο, αλλά όχι ακόμη στην ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.