Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Βασικός Σχολιασμός Επικαιρότητας, Τομέας Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ 22-4-09

Γ. Παπανδρέου στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: «Εξοργιζόμαστε όταν ακούμε ότι τα ελλείμματα διογκώνονται, την ίδια στιγμή που η υγεία υποχρηματοδοτείται.» Οικονομία. Κάθε μέρα που παραμένει η κουρασμένη κυβέρνηση, υπονομεύονται οι δυνατότητες ανάταξης της οικονομίας. Σκάνδαλα.

1. Υγεία

Γ. Παπανδρέου στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: «Εξοργιζόμαστε όταν ακούμε ότι τα ελλείμματα διογκώνονται, την ίδια στιγμή που η υγεία υποχρηματοδοτείται. Οι πολίτες αναρωτιούνται: πού πήγαν αυτά τα χρήματα;»

Δέσμευσή μας οι 3.000 προσλήψεις προσωπικού κάθε χρόνο για να λειτουργούν σωστά τα νοσοκομεία μας. Περισσότερα...

2. Οικονομία

Κάθε μέρα που παραμένει στη θέση της η κουρασμένη κυβέρνηση, υπονομεύονται οι δυνατότητες ανάταξης της οικονομίας μας. Η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα αρχή με νέα κυβέρνηση, όχι ένα παρατεταμένο τέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Στο 5% το δημοσιονομικό έλλειμμα, 80 δις η αύξηση του δημοσίου χρέους τα τελευταία 5 χρόνια, την ίδια ώρα που υποχρηματοδοτούνται η υγεία, η παιδεία, η πρόνοια και κόβονται χρήματα από τις δημόσιες επενδύσεις. Περισσότερα...

3. Σκάνδαλα. Η υπεύθυνη στάση του ΠΑΣΟΚ, η απύθμενη υποκρισία της Ν.Δ

Στο ΠΑΣΟΚ, τέθηκαν εκτός Κινήματος στελέχη τα ονόματα των οποίων εμπλέκονται σε σκάνδαλα, χωρίς να προδικάζουμε το αποτέλεσμα της έρευνας αλλά με τη λογική ότι, μέχρις ότου ξεκαθαριστεί η κατάσταση, θα είναι εκτός του ΠΑΣΟΚ.

Στη Ν.Δ., κάποιοι διαγράφουν για ψύλλου πήδημα τους κ.κ. Πολύζο και Δαϊλάκη, αλλά κάνουν πώς δεν τρέχει τίποτα με τον κ. Παυλίδη. Περισσότερα...

4. Η Πετρούλα Ντελεδήμου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, εξελέγη Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Νεολαίας. Περισσότερα...


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.