Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Ο Επιχειρηματίας Βασίλης Μπρέκος καταγγέλλει πρώην Υπουργό της Νέας Δημοκρατίας (2)

.
Η καταγγελία του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου ήταν πολύ γνωστή στα ΜΜΕ τα οποία φρόντιζαν επιμελώς να την απαξιώνουν όπως τόσες και τόσες άλλες ενδιαφέρουσες υποθέσεις που δυστυχώς έχουν αδύναμα μέρη.

Ο δημοσιογράφος του ΕΧΤΡΑ3 θέλει να την παρουσιάσει ως εντελώς καινούρια και με ξεδίπλωμα από την αρχή, στο πολύ καλό Δελτίο Ειδήσεων που τόσο καλά γνωρίζει και δικαίως έχει Μεγάλη τηλεθέαση. Το θέμα αυτό το γνωρίζουν πολλοί και μάλιστα συνάδελφοί του όπως ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος για τους δικούς του λόγους ποτέ ΔΕΝ τόλμησε να το κάνει πρώτο θέμα, στις ξενέρωτες αυτό παρουσιάσεις τους της ναρκισσιστικής του εκπομπής, με τους περιβόητους πια γραφικούς φίλους του μαϊντανούς και κάποιους άλλους πολιτευτές και ξεχασμένους από το κόσμο πολιτικούς, όπως ποτέ ΔΕΝ τόλμησε να κάνει εκπομπή και με τον Θόδωρο Τενέζο για λόγους που αυτός μάλλον υπολόγισε ότι θα έπρεπε να σιωπήσει.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης είναι άλλου είδους πάστα δημοσιογράφου. Είναι αρκετά έξυπνος και φημίζεται για τη πανεπιστημιακή του μόρφωση και γενικότερη δημοσιογραφική παιδεία.

Ο Βασίλης Μπρέκος πρέπει να αισθάνεται τυχερός που αυτή του την υπόθεση την ανέλαβε πάνω του ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Θα κριθεί όμως και η δική του διαχείριση από τα blogs τα οποία γνωρίζουν αυτή την υπόθεση πολύ καλά.

Θυμίζουμε ότι το blog pressmme είχε γράψει τέλος Ιουνίου:
(http://pressmme.blogspot.com/2009/06/280000.html?zx=e4668a9d9fe35933) και εμείς είχαμε αναδημοσιεύσει τότε με το δικό του τίτλο τα παρακάτω:

Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009
Ο Βασίλης Μπρέκος, κατά του πρώην "Τσάρου" και στενών του συνεργατών του, διεκδικεί το ποσό των 280.000 ευρώ!!!

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ 280.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ!(pressmme)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Χοντρή πλάκα ετοιμάζει στον Γιώργο Αλογοσκούφη σήμερα το απόγευμα έξω από την Μεγάλη Βρετανία που θα παρουσιάσει το βιβλίο του, ο πρώην "Τσάρος", ο Βασίλης Μπρέκος ο οποίος με μηνύσεις και αγωγές κατά του πρώην υπουργού και στενών του συνεργατών του διεκδικεί το ποσό των 280.000 ευρώ από δουλειές που είχε αναλάβει (πατήστε κλικ)...
στο πολιτικό γραφείο του Γ. Αλογοσκούφη! Ο Β. Μπρέκος, η υπόθεση του οποίου είχε έρθει και στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσαν αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είχε συνεργαστεί με τον Γ. Αλογοσκούφη στο γραφείο του οποίου είχε αναλάβει τις ταχυμεταφορές, την παραλαβή και παράδοση φακέλων και δεμάτων με το εκλογικό υλικό του πρώην υπουργού στις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. Τελικά όπως υποστηρίζει ο Β. Μπρέκος, ουδέποτε παρέλαβε το ποσό που είχαν συμφωνήσει! Σήμερα το απόγευμα ο καταγγέλλων θα βρίσκεται έξω από την Μεγάλη Βρετανία για να διαμαρτυρηθεί κατά του Γ. Αλογοσκούφη.

Συνέχεια στο επόμενο

===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.