Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Δημ. Πιπεργιάς: Με σχέδιο για το μέλλον


Δημήτρης Πιπεργιάς


Η ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια Δημ. Πιπεργιάς στο ξενοδοχείο "Παλίρροια" της Χαλκίδας. Αναφέρθηκε στη τρέχουσα πολιτική κατάσταση και είπε:

"Θέλουμε την Ελλάδα της ανάπτυξης και της κοινωνικής δικαιοσύνης . Και το μπορούμε . Με μια οικονομία που θα παράγει πλούτο.
Με μια κοινωνία που θα τον μοιράζεται δίκαια. Μ ε ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης που θα βασίζεται στην εκπαίδευση, στην έέρευνα στην καινοτομία, στην οικονομία της γνώση, ένα εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης, με το περιβάλλον συγκριτικό πλεονέκτημα

Η ανάπτυξη ενός τόπου είναι μία κατ' εξοχήν πολιτική διαδικασία. Προϋποθέτει εμπειρία, γνώση, ξεκάθαρη γνώμη, τόλμη, σχεδιασμό και κινητοποίηση των κοινωνικών δυνάμεων.
οι σύγχρονοι οδικοί άξονες είναι η πιο βασική ανάγκη της Εύβοιας. Είναι πλέον προτεραιότητα και δέσμευση για το ΠΑΣΟΚ.
Η ανεργία αποτελεί την μεγαλύτερη κοινωνική αδικία και ταυτόχρονα απαξιώνει το πολυτιμότερο κεφάλαιο που διαθέτουμε σαν χώρα, το ανθρώπινο δυναμικό.

Τα πλεονεκτήματα της Εύβοιας στην ενέργεια να αξιοποιηθούν με σεβασμό στο περιβάλλον. στην Εύβοια, μπορούν να δημιουργηθούν μεγάλα ενεργειακά κέντρα, που θα θωρακίσουν το ενεργειακό μας σύστημα. Η χωροθέτηση των Αιολικών πάρκων πρέπει να γίνει με την σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών.

Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι προϋπόθεση για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νομό μας. Το κέντρο υγείας Ιστιαίας να μετεξελιχθεί σε μικρό νοσοκομείο.

Με έργα υποδομής - αρδευτικά και άλλα - στηρίζουμε τους αγρότες μας. Ενθαρρύνουμε κάθε καινοτόμο πρωτοβουλία τους και ιδιαίτερα τις βιολογικές καλλιέργειες.
Δώσε συνέχεια στην ζωή. γίνε δωρητής Οργάνων.

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκα με συνέπεια, για όσα είχα δεσμευθεί απέναντί σας. Τους αγώνες αυτούς θα συνεχίσω. θα εντείνω εντείνω τις προσπάθειές μου και είναι βέβαιο ότι με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση οι αγώνες για δίκαιη Κοινωνία - Δυνατή Ελλάδα και ισχυρή Εύβοια θα καρποφορήσουν."
Δείτε το Video

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.