Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Γιώργο Αναστόπουλε που βρίσκονται τα χρήματα του τηλεμαραθώνιου της ΕΡΤ για τη Γάζα.


Μετά τους ανελέητους βομβαρδισμούς, τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις καταδίκης του Ισραήλ σε όλο το κόσμο, με πρωτοβουλία της "ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ",
ο εκπρόσωπος της επιτροπής στην Ελλάδα,
Γ. Αναστοπουλος
, πρότεινε και συντόνισε όλες τις μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας μας, (πραγματοποίησαν - διοργάνωσαν)

Τηλεμαραθώνιο από την ΕΡΤ

ΣΣ: Σε 1,2 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι εισφορές στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε τη Δευτέρα η ΕΡΤ, σε συνεργασία με 11 κοινωνικούς φορείς, για την αποκατάσταση του Χριστιανικού Νοσοκομείου στη Γάζα, που καταστράφηκε ολοσχερώς στους τελευταίους βομβαρδισμούς. Το νοσοκομείο, που θα σχεδιαστεί από την αρχή από μηχανικούς του Τεχνικού Επιμελητηρίου, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους κατοίκους της περιοχής που το έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. (ert.gr/filia)

Εμείς ως ιστοχώρος είχαμε γράψει στη συνέχεια: "Που βρίσκονται τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ, για τη Γάζα;"

Οι απαντήσεις δεν δόθηκαν ακόμη...

ΔΕΝ είμαστε κακόπιστοι, ούτε υπαινισσόμαστε κάτι άλλο, απλά σημειώνουμε ότι ευθύνες πρέπει να βαραίνουν και τον Γ. Αναστοπουλο προσωπικά, όταν ένα χρόνο μετά την έναρξη των βομβαρδισμών στη Γάζα (27-12-2008) κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται τα χρήματα και καμιά βοήθεια δεν έφτασε στη Γάζα.

Όταν εκατομμύρια Έλληνες ευαισθητοποιημένοι πολίτες έδιναν τη μικρή ή μεγάλη συνεισφορά τους στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ, ήθελαν να φτάσει η βοήθεια στα παιδιά της Γάζας

Κύριε Γώργο Αναστόπουλε, θεωρούμε ότι έχετε και εσείς προσωπική ευθύνη... περιμένουμε από εσάς τουλάχιστον αξιόπιστες απαντήσεις.

Νάσος

ΣΧΕΤΙΚΑ (με ερωτηματικά ;): Τηλεμαραθώνιος αγάπης από τη Unicef

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.