Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου- Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο.11

Γράφει ο Σπίθας


Κυρ-Γιώργο (Παπακωνσταντίνου) άσχημα νέα από τις ΗΠΑ. Το πουλέν σου, ο Φίλλιπος (Σαχινίδης) είναι στα πολύ πάνω του. Αφού πέτυχε να κάνει ρεκόρ στην συλλογή και είσπραξη των δημοσίων εσόδων, πήρε την ανταμοιβή του πηγαίνοντας μαζί με τον Πρόεδρο στην Αμερική. Τον είδες στην τηλεόραση πως χαμογελούσε όταν έμπαινε στον Λευκό Οίκο για να παρευρεθεί στην συνάντηση με τον Τ. Μπάιντεν;
Μπορεί να τον επέβαλες εσύ τον Φίλλιπο σαν υφυπουργό οικονομικών, αλλά ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστό. Τώρα στην Αμερική το τι φαρμάκι ρίχνει σε εσένα δεν περιγράφεται. Για πρόσεξε γιατί  οι Δημοτικές πλησιάζουν και τα πρώτα μηνύματα δεν είναι καλά.
Σε περίπτωση ήττας θα προσπαθήσουν να βρουν εξιλαστήριο θύμα και εσύ είσαι το πρώτο φαβορί και ο Φίλλιπος ξέρει καλά την δουλειά. Άρα που θα βρει καλύτερο ο Γ. Παπανδρέου. Προσοχή λοιπόν ο Γιάννης (Ραγκούσης) είναι εκεί και περιμένει συμμαχίες και δράση. Και εσύ είσαι ο μόνος που μπορείς να τορπιλίσεις τον Χάρη. Ο οποίος πονηρός και προνοητικός έβαλε τον Β. Ράπανο  (Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που διορίστηκε από την κυβέρνηση), να καρφώσει τον Γ. Παπακωνσταντίνου για θέματα των τραπεζών.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.