Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αντώνης είναι μάγκας!

Γράφει το Ζιζάνιο

Την ίδια ώρα που οι Μαξιμιλιανοί (Πάγκαλος- Παμπούκης) σφάζονται για την θέση του υπέρ-υπουργού με τον Δήμαρχο (Ραγκούσης) και τους φίλους του, ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει ότι δεν παίζει και ότι είναι αποφασισμένος να βάλει τάξη στην Νέα Δημοκρατία και να εμπεδώσει έστω και με αυταρχικό τρόπο αρχές και αξίες στην συντηρητική παράταξη. 
Την ώρα που ο Χ. Παμπούκης υποσκάπτει τον Γ. Ραγκούση και ο Γ. Ραγκούσης κάνει τις πιο απίθανες συμμαχίες με κομματικούς κομισάριους και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες για να πάρει την θέση του Χ. Παμπούκη, ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε ότι βάζει σε δεύτερη μοίρα μια σίγουρη εκλογική νίκη στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας όπου η υποψηφιότητα του Π. Ψωμιάδη  είναι super φαβορί, προκειμένου να συγκρουσθεί με την οικογενειοκρατία. 
Τελικά του Αντώνη του βγήκε η ζαριά και ο Π. Ψωμιάδης πειθάρχησε στα σωστά κελεύσματα της ηγεσίας.
Ο Αντώνης μας βγαίνει μάγκας.
Γιώργο μήπως πρέπει να μας δείξεις και εσύ την Παπανδρεϊκή μαγκιά και να στείλεις τον Χάρη και τον Γιάννη να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν. Αρκετά μας ζάλισαν.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.