Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Εμείς βάζουμε στοίχημα, γιατί τελικά λεφτά για το Ιόνιο υπήρχαν…

Γράφει ο Ποπολάρος

Εχθές το βράδυ το είχαμε προβλέψει και απόψε επιβεβαιωθήκαμε. Μέσω δημοσκόπησης το κομματικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να δώσει το φιλί της ζωής στον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στα Επτάνησα κ. Ηλία Μπεριάτο.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στην Κεφαλονιά ο κ. Ηλίας Μπεριάτος παίρνει σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO 23 % (o Κ. Σπύρου παίρνει σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση 27 % και ο κ. Καλούδης της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μόνο 6 %)
Δηλαδή την ώρα που σε όλη της Ελλάδα η αντί-μνημονιακή λογική κερδίζει συντριπτικά ποσοστά και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι σαρώνουν στην ριζοσπαστική Κεφαλονιά, ο φίλο- μνημονιακός υποψήφιος κ. Ηλίας Μπεριάτος θριαμβεύει.
Κάπου κάτι πάει στραβά.
Φαίνεται ότι τελικά για το Ιόνιο λεφτά υπήρχαν (ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα ΟΧΙ γι’ αυτό η αντί-μνημονιακή ψήφος θεριεύει).
Ας σημειώσουμε αυτά τα ποσοστά και ας τα συγκρίνουμε με τα πραγματικά αποτελέσματα που θα προκύψουν το βράδυ.
Εμείς από τώρα βάζουμε στοίχημα ότι η σειρά το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου και στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων της Κεφαλονιάς θα είναι:
1) Σπύρου 2) Καλούδης 3) Μπεριάτος…
Είμαστε βέβαιοι ότι οι Κεφαλλονίτες θα ψηφίσουν αντί-μνημονιακά και θα δώσουν απάντηση σε αυτές τις μεθοδεύσεις.
Γι’ αυτό βάζουμε στοίχημα.
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει κάποιος που θα ανταποκριθεί.  

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.