Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

 Γράφει το Ζιζάνιο
 Τελικά το πήγες από εδώ και το πήγες από εκεί, τα κατάφερες Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ) να βγάλεις από πάνω σου την λέζα ότι εσύ είσαι υπεύθυνος για την καταστροφή που έρχεται.
Έβαλες τον μεγάλο να τα πει στην διακαναλική και από εδώ και πέρα, αν τα πράγματα πάνε καλά, τότε την δόξα την παίρνει ο μεγάλος που τα πήγε καλά στην διακαναλική (ούτως η άλλως αν τα πράγματα πήγαιναν καλά ο μεγάλος θα έπαιρνε την δόξα), αλλά δική σου ήταν η φαεινή ιδέα, ενώ αν τα πράγματα πάνε κακά φταίει ο μεγάλος που δεν τα πήγε καλά και χάλασε και την δική σου μεγάλη ιδέα.
Τελικά  σε παραδέχομαι, θα μας βοηθήσεις να ξεφορτωθούμε, με τις καταστροφικές σου ιδέες και δραστηριότητα, μία ώρα νωρίτερα τον ΓΑΠ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.