Της Αθανασίας Πουλιοπούλου
(ώρα ανάρτησης 11:01… Τώρα όλα τα ιστολόγια έχουν μπλοκάρει στην Ελλάδα και δεν ανεβάζουν αναρτήσεις στην ώρα τους… μάλλον τυχαίο…)
Η πολιτική αλητεία και η εξαπάτηση σε όλη τη «μεγαλοπρέπεια»!
Τώρα, ενοχλούν τους πολίτες για το τι ψήφισαν!
Για να γνωρίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί-υπάλληλοι του ΔΝΤ τι περίπου να μας πουν το βράδυ!
Όλες οι εταιρείες, με χρήματα πολιτικών κομμάτων, κάνουν "δημοσκοπήσεις". Πληρώνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις εταιρίες!
Μας λένε πως μαζί τα φάγαμε, μας κόβουν μισθούς, συντάξεις, μας ενοχοποιούν συλλογικά και με τα χρήματά μας πληρώνουν την εξαπάτησή μας!
Βέβαια, το μαύρο πολιτικό χρήμα έχει ΑΣΥΛΙΑ!
Το ΣΔΟΕ πώς να ελέγξει την εξουσία;
Έχει στόχο τους μικροπωλητές των Λαϊκών Αγορών, τους περιπτερούχους… τα πολιτικά κόμματα είναι στο απυρόβλητο!
Αιδώς μαυρογιαλούροι!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

















0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.
Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.