Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 104

Γράφει ο Σπίθας

Στον Άγιο Παντελεήμονα σφάζονται, στη Νομική κάνουν κατάληψη, την οποία αργότερα στην διάρκεια της Νύχτας μεταφέρουν με πορεία διαμαρτυρίας στην γωνία Ηπείρου και Πατησίων…
Κι αυτή, βγαίνει στα κανάλια μιλάει και κανένας δεν καταλαβαίνει τι λέει. Πάντως κάτι μάθαμε από όλη αυτήν την φασαρία, ότι είναι υπεύθυνη για τους νόμιμούς μετανάστες και όχι τους παράνομους.
Ποιος είναι όμως ο παράνομος μετανάστης;
Ορισμός: «Παράνομος Μετανάστης είναι αυτός που ανακοινώνει στην Κρήτη, πριν 10 ημέρες, ότι θα έρθει στην Αθήνα και θα κάνει κατάληψη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Προηγουμένως, ειδοποιεί για τις προθέσεις του όλες τις αντί-ρατσιστικές οργανώσεις, οι οποίες από επαναστατικό καθήκον εκδίδουν προκήρυξη για την κινητοποίηση, τοιχοκολλούν σχετική αφίσα με ημερομηνίες, χρονοδιάγραμμά και κάνουν και οικονομική εξόρμηση για τις ανάγκες της κινητοποίησης.
Συνεπής δε στις ανακοινώσεις του, φθάνει στο Πειραιά με το πλοίο της γραμμής την 10η ημέρα, από όπου σε κοινή πορεία με τους εν Αθήναις αντί-ρατσιστές κατευθύνονται πεζοί στην Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και την καταλαμβάνουν, για να κάνουν ανεμπόδιστα απεργία πείνας.
Τέλος, μετά από 5 ημέρες κατάληψης της Νομικής Σχολής, δέχεται να μεταφερθεί σε άλλο κεντρικό σημείο των Αθηνών για να συνεχίσει την διαμαρτυρία του.»

Τελικά, με αυτήν την κυβερνητική παρέα θα μάθουμε, εκτός από το τι σημαίνει ορθή διακυβέρνηση (ο ξάδερφος αναλαμβάνει να καθαρίσει για την ξαδέρφη) και σωστά Ελληνικά!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.