Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Διαβάστε το επικαιροποιημένο Μνημόνιο 4 - Στο κείμενο προβλέπονται νέα σκληρά μέτρα και άτεγκτη πειθαρχία στο πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης, ερήμην του κοινωνικού και του οικονομικού κόστους


Προσαρμοσμένη απόλυτα στις εντολές ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας η κυβέρνηση του πολιτικού απατεώνα Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου, παρουσίασε μέσω του υπουργού οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου το λεγόμενο «επικαιροποιημένο μνημόνιο».

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νότη Μαριά -έχει βδομαδιάτικη εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι «Kontra chanel»- να μας μιλάει για τα νέα βάρβαρα, σαρωτικά μέτρα που έρχονται την περίοδο 2012-2014, στα πλαίσια εφαρμογής της «μεσοπρόθεσμης δημοσιονομικής προσαρμογής», όπως ονομάζει η κυβέρνηση τα μέτρα που παίρνει για την ...
εξαθλίωση μισθωτών και συνταξιούχων με μόνο στόχο να ικανοποιήσει τα κελεύσματα ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας. (Βαθύ Κόκκινο)


«Επικαιροποιημένο μνημόνιο» - ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ                                                            

«Επικαιροποιημένο μνημόνιο»- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ                                                                    


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.