Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στην 5η Λεωφόρο, Νέα Υόρκη, 27 Μαρτίου 2011: ''Kαρναβαλικό τουρκομπαρόκ'',

 με παπάδες, τσολιάδες, καλλιστεία, πολιτικούς από Ελλάδα, 
''προεδροπαράγοντες'' και...σκύλους

- Παρασκευή 25 Μαρτίου η εκδήλωση στην Λευκό Οίκο.
- Παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, Νέα Υόρκη, 27 Μαρτίου 2011 (γιά την εθνική επέτειο):
''Kαρναβαλικό τουρκομπαρόκ'', με παπάδες, τσολιάδες, καλλιστεία, πολιτικούς από Ελλάδα, ''προεδροπαράγοντες'' και...σκύλους. Ποιοί 'Ελληνες πολιτικοί θα είναι στην μεγαλούπολη. (Αναξιόπιστες οι φήμες που κυκλοφορούν στο γκέττο μας στην Αστόρια, περί υποδοχής τους με ζαρζαβατικά και γιαούρτια).
- Πως Γερουλάνος και Νικητιάδης ''παραμυθιάζουν'' τον ελληνικό λαό, γιά να δικαιολογούν τα δικά τους συχνά ''χλιδάτα'' ταξίδια στο εξωτερικό, με τα μηδαμινά αποτελέσματα... Γιατί η Ελλάδα ΧΑΝΕΙ τουρίστες.
- ΑμερικανοΚύπριοι ''ισόβιοι ηγέτες'' στις ΗΠΑ: Με χρήμα της κυπριακής Δημοκρατίας ''πουλάνε φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες''
- Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοροϊδεύει τον Ελληνισμό: Το ζήτημα της (δήθεν) ''ανοικοδόμησης'' του Αγίου Νικολάου στο ''σημείο μηδέν'' (Μανχάτταν) και τα εκατομμύρια δολάρια Ομογενών που ''έκαναν φτερά''.
''Siemens ζεις, εσύ μας οδηγείς. Ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία. Ζήτω η ελληνική μας δημοκρατία''...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.