Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

HAARP H Iαπωνία είχε απειληθεί στο παρελθόν (Μύθος ή πραγματικότητα;)


Εδώ που έχουμε φθάσει, από την παραπλάνηση και την τρομοκράτηση των πολιτών από τις εξουσίες των κρατών, γίναμε πειθήνια όργανα ενός διεθνούς γκεμπελισμού,  ίσως θύματα πιθανών απληροφόρητων, ημιμαθών, ή ημισκεπτόμενων πολιτικών;

Άραγε να είναι οι ίδιοι πληροφορημένοι συνωμότες, θύματα εκβιασμών ή διαπλεκόμενων συναλλαγών;

Αυτό θα το δούμε στο μέλλον ή όταν αρχίσουν να δημοσιεύονται τα απόρρητα αρχεία από τις γνωστές πηγές, όταν πια δεν θα έχουν ουσιαστικό και πρακτικό ενδιαφέρον.

Κάποια πράγματα όμως αποδεικνύονται και είναι αληθινά.

Όταν πριν λίγα χρόνια μιλάγαμε για λέσχες, στοές ή περίεργες και ύποπτες συναθροίσεις, κάποιοι μας χλεύαζαν ως υπερβολικούς, μας κατηγορούσαν ως κακοήθεις ή φαντασιόπληκτους και ξαφνικά όλα ήρθαν και αποδείχτηκαν, εκ του αποτελέσματος φυσικά, ως αληθινά γεγονότα.

Σήμερα λίγο πολύ γίναμε όλοι οικονομολόγοι

Ποιος δεν γνωρίζει σήμερα τα spreads, τα cd's και ότι αφορά την κερδοσκοπία του μεγάλου κεφαλαίου;

Παλαιότερα (εποχή Σημίτη) είχαμε τα limit-up και την ορολογία για τα διάφορα κερδοσκοπικά χρηματιστηριακά παιχνίδια...

Οι εποχές από τότε άλλαξαν, σήμερα είμαστε σε μια μεταβατική εποχή, είναι η ηλεκτρονική ενημέρωση και η κυριαρχία του διαδικτύου.

Άλλαξαν οι εποχές, αλλά νομίζω το παιχνίδι το ελέγχουν οι ίδιοι.
(Σχετικό: Ναόμι Κλάιν: Το Δόγμα του Σοκ... Σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι!!!)

Χρόνια διαδικτυακός χρήστης, από compulink όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι, bbs και chatroom ήμασταν,  εντολές unix, κατέβασμα αρχείων και ανταλλαγή προγραμμάτων.
Παιδικά μας φαίνονται σήμερα όλα αυτά γιατί θεωρούμε ότι προχωρήσαμε πολύ γρήγορα και  οι βάσεις δεδομένων και η ενημέρωση είναι άμεση και εξατομικευμένη.

Μάλλον πέσαμε πάλι σε μία νέα παγίδα, όπως τότε που πρωτοβγήκε η τηλεόραση  (ΕΙΡΤ, ΥΕΝΔ) και χάθηκε η κουβέντα και ο σχολιασμός.
Οι "ειδικοί" και οι "εξειδικευμένοι"  στα παράθυρα μετεξελίχθηκαν σε προπαγανδιστές,  σε μικρούς ή μεγάλους γκεμπελίσκους.
Τα ΜΜΕ έγιναν κρατικοδίαιτα και αγκάλιασαν αντί της πληροφόρησης, της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού των τηλεθεατών,  σε όργανα χειραγώγησης και τρομοκράτησης ολόκληρης της κοινωνίας.

Αλλά ας μείνουμε στο διαδίκτυο.
Εθιστήκαμε ή σκοπίμως μας έθισαν;  αυτό είναι κάτι που σήμερα είναι παγκοίνως γνωστό.

Όπως οι διαφημίσεις δημιούργησαν ανάγκες με την υποβολή της επιρροής στο υποσυνείδητο, έτσι και σήμερα βλέπουμε αυτό το "παιχνίδι" να γίνεται ένα εξουσιαστικό εργαλείο το οποίο μας φέρνει στο πλήρη έλεγχο της εξουσίας.
Υποχρεωτική από φέτος η υποβολή δηλώσεων με το σύστημα taxis των επαγγελματιών.
 Όλα τα δεδομένα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Κάρτα πολίτη, κάρτα για συναλλαγές με τράπεζες, κάρτες... κάρτες και δεδομένα.

Κάποτε ο κινηματογράφος έπαιζε και αυτός ένα ρόλο προετοιμασίας του κόσμου να δεχθεί κάποια γεγονότα, όπως με τα βιβλία και τις έντυπες εφημερίδες.
Μάθαμε να περιμένουμε ένα ζοφερό αύριο, πυρηνικά, πόλεμο των άστρων και "βιβλικές" καταστροφές από εξωγήινους.

Σήμερα υπάρχει το video και εύκολα διαδίδεται σε κάθε χρήστη.
Η πρακτική η ίδια, η διαφορά είναι ότι με την παλαιά μέθοδο υπήρχε η κριτική από ανθρώπους που επικοινωνούσαν δια ζώσης, σήμερα υπάρχει η απέραντη μοναξιά της παγκόσμιας επικοινωνίας.
Τα μηνύματα περνάνε πιο εύκολα και χωρίς την κρησάρα του διαλόγου και της ανθρώπινης επαφής.

Θεώρησα ότι έπρεπε να προλογίσω πριν προτείνω ένα video για τους φίλους αναγνώστες μας.

Είναι ένα video περιγράφει το σύστημα HAARP και κάποιες δυνατότητες να επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και να αλλάζουν το κλίμα και να προξενούν διάφορα φυσικά φαινόμενα.

ΔΕΝ θα πάρω θέση ή να σχολιάσω το θέμα, αυτό είναι δική σου υπόθεση τίμιε αναγνώστη μας, απλά θα επισημάνω, ότι κάποια πράγματα φαντάζουν εξωπραγματικά, ψευδή και υπερβολικά κάποια όμως  . αποδεικνύονται αληθινά γεγονότα!

...να ψάχνουμε για συνωμοσιολογίες;

Νάσος



Το video το είδα στα "ιδεογραφήματα"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.