Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Οι Έλληνες "φίλοι" του Νορβηγού δολοφόνου και οι πατριδοκάπηλοι τηλεαστέρες - τηλεβιβλιοπώλες

«Όταν ένας Ισλαμιστής φονταμενταλιστής σκοτώνει αθώους, 
είναι τρομοκράτης και φταίει η θρησκεία και η ιδεολογία του.  
Όταν ένας ακροδεξιός Χριστιανός σκοτώνει αθώους, είναι ψυχοπαθής και φταίει μονάχα ο ίδιος» 


Η παραπάνω ατάκα συμπυκνώνει σε δυο γραμμές ακριβώς αυτό που λένε πολλοί ομοϊδεάτες του Μπρέιβικ ανά την Ευρώπη -και φυσικά και στη χώρα μας- από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε πως την ευθύνη για τη σφαγή στο Όσλο δεν την έχουν οι μουσουλμάνοι της Αλ Κάιντα, αλλά ένας ακροδεξιός Νορβηγός, μέλος μιας οργάνωσης με το όνομα "Ευρωπαίοι Ναΐτες Ιππότες". 
Για του λόγου το αληθές, δείτε τα πρώτα λεπτά της χθεσινής εκπομπής του Άδωνι Γεωργιάδη και δώστε βάση στα «δύο πραγματάκια» στα οποία αναφέρεται ο βουλευτής-τηλεβιβλιοπώλης στην αρχή του video:



Το πρώτο, είναι ένα ξεκαθάρισμα εκ μέρους του Άδωνι πώς ο Μπρέιβικ ήταν απλά ένας ψυχοπαθής δολοφόνος και το φονικό δεν έχει καμία σχέση με την ακροδεξιά ιδεολογία (σ.σ.: όπως άλλωστε δεν έχει και ο ίδιος ο Άδωνις, όπως έχει δηλώσει δεκάδες φορές στο παρελθόν, άρα προς τι η καούρα -λέω εγώ τώρα;). Φυσικά δεν ασχολείται με τα στοιχεία -τα οποία τον διαψεύδουν-, απλά τονίζει με έμφαση τις λέξεις "ψυχοπαθής" και "δολοφόνος" και λήγει το θέμα.
Το δεύτερο "πραγματάκι", είναι το ενδεχόμενο ανέγερσης τζαμιού στο Βοτανικό. Με αφορμή την τροπολογία που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση αυτή την εβδομάδα, ο Άδωνις είπε πως το κόμμα του θα "κάνει χαμό" έτσι ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί «για την ισλαμοποίηση της πρωτευούσης πόλεως και την παράδοση μιας ολόκληρης γειτονιάς των Αθηνών εις το Ισλάμ».

Video by Anders Behring Breivik by newsview


Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο ίδιος ο Μπρέιβικ, στο κεφάλαιο "Europe, Anti-immigration parties/orgs – Nationalist parties/orgs" του μανιφέστου του (σελίδα 1245), στη λίστα των ομοϊδεατών του στη χώρα μας, περιλαμβάνει τους εξής:

Η λίστα απαρτίζεται από το "Ελληνικό Μέτωπο" του βουλευτή του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη, το ίδιο το ΛΑΟΣ, την "ΠΑΤΡΙωτική Συμμαχία" (οργάνωση του Μιχαλολιάκου και παρακλάδι της Χρυσής Αυγής), την εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου (τέως υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής και παρ' ολίγον υποψηφίου με το ΛΑΟΣ) και φυσικά τη Χρυσή Αυγή και το περιοδικό της "Αντεπίθεση".



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.