Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΦΠΑ, ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ…ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ!

Σχετικό: Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας... πολιτικοί απατεώνες... Ο ΦΠΑ από 13% στο 23% - Πόσο αίμα θα μας ρουφήξετε ακόμη ρε άθλιοι παπατζήδες;
Ο φαφλατάς και αερολόγος Βενιζέλος λειτουργεί παχυδερμικά απέναντι στην αγορά και τις επιχειρήσεις!  
Εν γνώσει του οδηγεί στον γκρεμό τον τουρισμό μας και τα καταστήματα εστίασης, παραδεχόμενος ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης  από το 13% στο 23% είναι άδικο μέτρο! 
Μέτρο δηλαδή που δίνει την χαριστική βολή στις τελευταίες ζώσες  επιχειρήσεις, για τις οποίες θα επανεξετάσει στο αόριστο μέλλον το θέμα της μείωσης του Φ.Π.Α.! Όταν δηλαδή θα έχουν κλείσει!
Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου! 
Επικίνδυνος, άσχετος και το μόνο ξέρει να κάνει καλά είναι να γεμίζει το στομάχι του!!! 
Τον τρόπο να παχαίνει ο ίδιος και να συναγωνίζεται στο πάχος τον Πάγκαλο τον έχει βρει. 
Από ‘κει και πέρα δεν σκαμπάζει γρι!  
Προσέξτε πώς δικαιολόγησε ο Βενιζέλος την… ανάγκη της αύξησης του ΦΠΑ από το 13% στο 23%! «Πρέπει η χώρα να είναι συνεπής σε όσα συμφώνησε το δε θέμα της μείωσης θα εξεταστεί στον διάλογο για το εθνικό φορολογικό». ...
Επειδή δηλαδή οι δανειστές, τοκογλύφοι, νταβαντζήδες θέλουν να διαλύσουν την αγορά και να εξαθλιώσουν τους τελευταίους εναπομείναντες επιχειρηματίες, ο Βενιζέλος πρέπει να υπακούσει γιατί έτσι είπαν οι νταβαντζήδες! Έτσι, απλά! Απάντηση αφελούς, μικρού παιδιού!

Δείτε τον Βενιζέλο στην φωτογραφία:  Πριν από δυο χρόνια σε γνωστό εστιατόριο της Αττικής, είχε πάει με κουστοδία δημοσιογράφων από το ΒΗΜΑ και το MEGA! Αυτοί  που έστρωναν το... δημοσιογραφικό χαλί για τον Βενιζέλο για να γίνει σήμερα τσάρος της Οικονομίας! Όρθιος δίπλα του είναι ο εκδότης του "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" 
Μάκης Βραχιολίδης που τον πλησίασε να του πει δυο κουβέντες! Σιγά μην άκουσε ο Βενιζέλος. 
Το μυαλό του ήταν στην… εστίαση, το ΦΠΑ της οποίας αύξησε σήμερα!  

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.