Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο κ. Χατζηγάκης θα μας πει πως θα πληρώσουμε την λυπητερή;

Σχετικό: ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 2008 - 2009 ΕΕ: 

Ήταν 14 Νοεμβρίου 2011 όταν ο Αντώνης Σαμαράς έκανε αυτό που θα έπρεπε η ΝΔ να είχε κάνει πολύ καιρό πριν. Διέγραψε το πρώην υπουργό, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, Σωτήρη Χατζηγάκη.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος για τον οποίο η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός καλείται να επιστρέψει 425 εκατ. ευρώ στην Κομισιόν, τα οποία είναι οι αγροτικές επιδοτήσεις που δόθηκαν επί κυβέρνηση Καραμανλή και βαφτίστηκαν αποζημιώσεις ενώ ήταν ενισχύσεις που απαγορεύονται.
Ο κ. Χατζηγάκης δοκίμασε πολλές φορές την αντοχή του προέδρου της ΝΔ αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν μίλησε για ακροδεξιά σταγονίδια στο κόμμα.
Αυτό που έχει σημασία, ωστόσο, στην όλη υπόθεση είναι το παράδειγμα προς αποφυγή για το πώς πρέπει να πολιτεύεται ένα σοβαρό κόμμα.
Τότε ο κ. Χατζηγάκης βρήκε ένα τέχνασμα για να κάνει το κρέας ψάρι και να δώσει λεφτά στους αγρότες. ...


Θα μου πείτε, λεφτά έδωσε σε αγρότες που είναι το κακό;
Δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί αν θέλουμε να είμαστε στην ΕΕ πρέπει να αποδεχόμαστε και τους κανόνες. Ενισχύσεις δεν μπορούσαν να δοθούν και τα λεφτά δόθηκαν μέσω του ΕΛΓΑ. Μάταια τους έλεγαν τότε ότι θα καταδικαστούμε από την Κομισιόν, κανείς δεν άκουγε και κυρίως ο υπουργός Γεωργίας που έπαιζε το δικό του παιχνίδι με τους Κοκκινούληδες και τους Μπούτους του κάμπου.
Ενώ κάποιες χιλιάδες Ελλήνων φυτοζωούσαν, κάποιοι μεγαλοαγρότες έπαιρναν παράνομες επιδοτήσεις για να… κάθονται στα καφενεία.
Τώρα που η Ελλάδα χρεοκοπεί ήρθε και η απόφαση για την επιστροφή των χρημάτων. Θα μας πει άραγε ο κ. Χατζηγάκης πώς θα τα πληρώσουμε;


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.