Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Άννα Βίσση: «Δεν τον γνωρίζω τον κύριο Σαμαρά. Γνωρίζω τον Αντωνάκη» [«Θυελλώδης έρωτας Αντώνη Σαμαρά-Άννας Βίσση»]

Η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της λίγο καιρό πριν το ατύχημά της, μίλησε για τον πρώην της σύντροφο, Αντώνη Σαμαρά.
«Με τον Αντώνη, δεν τον λέω Σαμαρά, γιατί ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός μας κι εγώ δεν τον γνωρίζω τον κύριο Σαμαρά. Γνωρίζω τον Αντωνάκη. Κι ο Αντώνης το 1980 πρέπει να ήταν, υπήρξε ένας πολύ ωραίος και ρομαντικός μου δεσμός, ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκα και αγάπησα και πέρασα καλά. Κάτι που θυμάμαι μαζί του, αυτά τα κάνα-δυο χρόνια που είχαμε δεσμό, ήταν ότι αγαπούσε τη μουσική και έπαιζε ντραμς. Ήταν ροκεντρολάς. Είχε καλό μυαλό, ήταν συναισθηματικός, ρομαντικός και παθιάρης. Αυτό θυμάμαι. Ήταν άνθρωπος με πάθος». Μάλιστα εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Life&style» ποιο τραγούδι θα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς: «Μου έρχεται ένα, αλλά δεν πρόκειται να σας το πω ποτέ. Ας πούμε πως θα ήταν εκείνο που λέει:

 "Τα καλύτερά μας χρόνια δεν τα ζούμε καλά, μονάχα τα θυμόμαστε
«Θυελλώδης έρωτας Αντώνη Σαμαρά-Άννας Βίσση»
Για την πολυσυζητημένη σχέση Άννας Βίσση-Αντώνη Σαμαρά μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, στην οποία αναφέρθηκε και η ίδια η Βίσση σε συνέντευξη της. 

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Βίσση για Σαμαρά:

Σύμφωνα με όσα ακούγονταν, Άννα Βίσση-Αντώνης Σαμαράς είχαν σχέση στο παρελθόν. Τώρα όμως το πράγμα έγινε επίσημο με δηλώσεις της ίδιας της Άννας Βίσση.
Η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για την σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά. «Με τον Αντώνη μας σύστησε ο Μανώλης Μητσιάς. Μόλις είχε γυρίσει από τις σπουδές του στο Harvard και ήταν ένας άνθρωπος πανέξυπνος και γοητευτικός. Δεν ξέρω αν διατηρεί την ίδια φλόγα και σήμερα, επειδή, ξέρεις, οι πολιτικοί ‘χαλάνε’. Αν δεν έχει ‘χαλάσει’ θα γίνει καλός πρωθυπουργός. Έτσι και αλλιώς η πολιτική σήμερα έχει χαλάσει. Παίζονται τόσα πολλά, που δεν ξέρω αν αφήνει τα περιθώρια σ’ αυτούς που την ασκούν να είναι ο εαυτός τους. Εγώ λοιπόν γνώρισα τον Αντώνη σε μια άλλη περίοδο, οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω για τον Αντώνη του σήμερα.»
Ο Γιώργος Λιάγκας όταν άκουσε τη Βίσση να μιλά για «φλόγα Σαμαρά» σχολίασε πως η τραγουδίστρια εννοούσε ότι ο Σαμαράς ήταν φλογερός αλλού και όχι στους λόγους: «Δεν φαντάζομαι ότι της έβγαζε λόγους, δηλαδή δεν καθόντουσαν και της έλεγε έλα να σου τραβήξω έναν λόγο τώρα».
Δείτε βίντεο για τη σχέση Άννας Βίσση-Αντώνη Σαμαρα:

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τη περίοδο η Άννα Βίσση μόλις είχε βγει απο την σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα. Τότε εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην ζωή της και έμειναν ζευγάρι για 2 χρόνια. Συνδετικός τους κρίκος, όπως δήλωσε και η ίδια, ήταν ο Μανώλης Μητσιάς.

Διαβάστε το παρασκήνιο με το ροζ βίντεο Σαμαρά-Βίσση που φέρεται να έχει ο Καρατζαφέρης.

Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/03/anna-vissi-antonis-samaras/#ixzz2As3sy0wS


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.