Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Τίποτα δεν λέγεται τυχαία... όλα έχουν ένα τίμημα... και μία αναγνώριση - Όλα εδώ πληρώνονται... όλα εδώ εξαργυρώνονται... κόλαση και παράδεισος

  Γράφει ο Εl Sito,
Αυτό είχε μεταδοθεί από την εκπομπή "Οι Αδιάβροχοι" στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 97,2. Πηγή της έμπνευσης ήταν η απαρασάλευτη υπεράσπιση του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη στις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου (την υπαγωγή της Ελλάδας στη μέγκενη του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ).
Το Μνημόνιο για τον συγγραφέα ήταν "γιατρός" ή "φυσικό φαινόμενο".
Αν δεν πηγαίναμε σ' αυτό τον ντόκτορα δεν θα είχαμε λεφτά για τις συντάξεις.
Για να το έλεγε κάτι ήξερε περισσότερο. Αποκλείεται ένας συγγραφέας να μιλάει στην τύχη.


Τελικά ανακοινώθηκαν από το γραφείο του υφυπουργού δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Παντελή Καψή τα ονόματα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ. Η ανακοίνωση των ονομάτων- που θα συζητηθούν πολύ για διαφορετικούς ρόλους- αναφέρει τα εξής:


Η συγκρότηση του Εποπτικού Συμβουλίου της «Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ & Τηλεόρασης» αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για την εφαρμογή του νόμου που πρόσφατα ψηφίστηκε για τη Νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Βασικός στόχος είναι η θεσμική κατοχύρωση της ανεξαρτησίας της και η αναδιάρθρωσή της με βάση την αξιοκρατία και τη διαφάνεια ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δημόσια αποστολή της. Για το Εποπτικό Συμβούλιο η πρόταση προς το Υπουργικό Συμβούλιο είναι η ακόλουθη:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=378681

Ο Χρήστος Χωμενίδης, μεταξύ των άλλων,  στην επιτροπή σοφών της νέας κρατικής τηλεόρασης

Τυχαίο; Πολλές συμπτώσεις για να νομίζω!!!

Οι εξετάσεις του ήταν άριστες, αν κρίνω από τις "αυτό-συστάσεις" του video.




==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.