Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: EOS-MATRIX: Εισπρακτική της EUROBANK: ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ? ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΟΜΙΚΑ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗ EUROBANK

Από τον ισολογισμό χρήσης του 2012, προκύπτουν τα εξής ανατριχιαστικά στοιχεία:
1) Μετοχικό κεφάλαιο 852.000 ευρώ, 
2) Σωρευμένες ζημίες 752.000 ευρώ (μεταφερόμενες στην χρήση του 2013!), 
3) καθαρές ζημίες χρήσης 2012, 103.000 ευρώ!. 
 
Η εταιρεία αυτή έχει χρεωκοπήσει ολοκληρωτικά και πρέπει να κλείσει…ενημερώθηκαν οι ΣΔΟΕ και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Επίσης προκύπτουν τα εξής στοιχεία:

1) Η EOS προσδοκά έσοδα (από πελάτες) 453.000 ευρώ για την χρήση του 2012, τα οποία η Eurobank (κι από άλλες προφανώς τράπεζες) δεν της τα έχω καταβάλει (γι αυτό το ποσό αυτό το γράφει στον ισολογισμό ως «απαιτήσεις» κι όχι ως έσοδα). Και φυσικά δεν πρόκειται να τα εισπράξει από τις χρεοκοπημένες τράπεζες…Χαμός θα γίνει…πόλεμος.
Από την μελέτη του ισολογισμού προκύπτει επίσης ότι (επιβεβαιώνοντας πλήρως όλα όσα σας έχω μέχρι τώρα γράψει):
 
2) H EOS-MATRIX (όπως κι όλες οι εισπρακτικές), ΔΕΝ αγοράζουν υπαρκτά και ισχύοντα δάνεια από τις τράπεζες, αλλά απλά μεσολαβούν, με γκαγκστερικές μεθόδους εκβιασμών και απειλών, ως συμμορίες εγκληματιών- να εξαναγκάζουν του δανειολήπτες να αποπληρώνουν τα δάνειά των. Κι επί των καταβληθέντων αυτών ποσών από τους δανειολήπτες οι συμμορίες αυτές παίρνουν ένα ποσοστό, περίπου το 10%. Αυτό σημαίνει ότι οι εισπρακτικές δεν αποκτούν την ιδιότητα του «δανειστή» στο πόδι της τράπεζας κι έτσι δεν μπορούν (οι εισπρακτικές) να παραστούν στα δικαστήρια ως «δανειστές» και να εκδώσουν διαταγές πληρωμών, να εγγράψουν υποθήκες, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς κλπ. Αυτά μόνο οι τράπεζες μπορούν να τα κάνουν. 
Συνεπώς τα 453.000 ευρώ που προσδοκά (ματαίως) να εισπράξει η EOS από την Eurobank (κι από άλλες προφανώς τράπεζες) αντιστοιχεί στο ποσόν  των 4.500.000 ευρώ που με εκβιασμούς κι απειλές η συμμορία αυτή κατάφερε να αναγκάσει τους δανειολήπτες να καταθέσουν στους λογαριασμούς των δανείων των υπέρ των τραπεζών (κι όχι υπέρ των εισπρακτικών).

3) Όπως είπα και στα προηγούμενα άρθρα μου:
 H τράπεζα ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ μερικά από τα δάνεια που είναι αδύνατο να εισπράξει και αποζημιώνεται (ανεκαφαλοποιείται) γι αυτά από τον κρατικό προϋπολογισμό (μέχρι 2% του τζίρου της), σύμφωνα με ισχύοντα νόμο (όπως έγινε και με την ανακεφαλαιοποίηση των 50 δις, προσφάτως, αλλά με άλλο ειδικό νόμο), ή τα καλύπτει τις ζημίες αυτές με άλλα κέρδη. Στην συνέχεια «πουλάει» στις εισπρακτικές τα διαγραφέντα (ανύπαρκτα) αυτά δάνεια-φαντάσματα, με την έννοια ότι  «πουλάει» στην εισπρακτική την πληροφορία ποίου το δάνειο διαγράφηκε και το ύψος του. Και η εισπρακτική διεκδικεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ από εσάς, δήθεν για λογαριασμό της τράπεζας, ένα δάνεια «φάντασμα», ένα δάνειο δηλ. που έχει διαγραφεί και δεν υπάρχει. Γι αυτό και οι συμμορίες αυτές λένε στον κόσμο να δώσει ένα ελάχιστο ποσό για να «κλείσει η υπόθεση»….όσα αρπάξουν δηλαδή.  Αυτό λέγεται απάτη, εκβιασμός και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες τραπεζών και εισπρακτικών, για τα οποία τις έχω ήδη καταγγείλει στο ΣΔΟΕ και τον Εισαγγελέα Αθηνών.

4) Καμία τράπεζα στον κόσμο δεν ΠΟΥΛΑΕΙ υπάρχοντα (πραγματικά) δάνειά της –με έκπτωση, η οποία αντιστοιχεί στο κέρδος των εισπρακτικών- σε εισπρακτικές (ντόπιες ή ξένες), διότι το ποσοστό της έκπτωσης εγγράφεται ως ζημία της τράπεζας, που σημαίνει χρεία ανακεφαλοποίησή της και χρεοκοπία της.

5) Καμία εισπρακτική δεν ΑΓΟΡΑΖΕΙ υπάρχοντα (πραγματικά) δάνεια, πληρώνοντας το τίμημα αγοράς των και την αντίστοιχη εφορία (διότι είναι πώληση περιουσιακού στοιχείου), φέροντας τον κίνδυνο να μην εισπράξει ποτέ το πωληθέν δάνειο.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όποιον ακούσω να πεί ότι «ΦΟΒΑΤΑΙ» τις εισπρακτικές, θα του πώ να διαγραφεί από τα μητρώα των Ελλήνων πολιτών.


Δεξιά φωτό: Το συλλογικό σήμα των εισπρακτικών και χρεοκοπημένων τραπεζών (fountain by Marcel Duchamp, 1917, Dada).

Από το επίσημο site της EOS (http://eos-matrix.gr/ και στο τμήμα της:



Αγορά Οφειλών, διαβάζουμε



Πώς λειτουργεί:

«Εφόσον το επιθυμείτε, αγοράζουμε το σύνολο των οφειλών σας – τόσο οφειλές υπερημερίας όσο και απαιτήσεις που έχουν διαγραφεί ή ήδη επισύρουν δικαστική αγωγή. Μπορούμε να εξαγοράσουμε τις οφειλές σας σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται, ασχέτως αν υπόκεινται απλώς σε ενέργειες όχλησης εκτός δικαστηρίου, έχει ήδη μεταβιβαστεί ο τίτλος κυριότητάς τους ή ακόμη κι αν έχουν εκτελεστεί».

Η παραπάνω παράγραφος είναι μια ανατριχιαστική εγκληματική ομολογία για τις αδιανόητα εγκληματικές και μαφιόζικες μεθόδους που προφανώς χρησιμοποιεί, ή είναι πρόθυμη να χρησιμοποιήσει η εταιρεία αυτή για να εισπράξει ακόμα κι ανύπαρκτες οφειλές !. Και προφανώς απευθύνεται κυρίως σε εγκληματικές οργανώσεις για να τους κάνει πελάτες της!, δηλώνοντας πρόθυμη να συνεργήσει άμεσα μαζί τους για την είσπραξη ανύπαρκτων οφειλών!  

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ EOS

Δημ. Αντωνίου 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.