Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

O ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης. Τα έβαλε με το εκδοτικό κατεστημένο και τους νίκησε… Αυτά είχαν γραφεί τότε. Αποδείξαμε ότι το σύστημα δεν είναι ανίκητο όταν η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και όταν κάποιοι δικηγόροι αποφασίζουν να αναμετρηθούν με το κατεστημένο.

Σχετικό: ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ. ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ DVD ΠΟΥ “ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ” ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Tην καταδίκη του δημοσιογραφικού οργανισμού του MEGA CHANNEL αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε απόφαση του που εξεδόθη στις 31-7-2013. 

 Η εκδίκαση της υπόθεσης αφορούσε αγωγή που είχε υποβάλλει ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανος Χίος, κατά
στελεχών του μνημονιακού καναλιού αλλά και εναντίον του ίδιου του δημοσιογραφικού οργανισμού. Σύμφωνα με την αγωγή(την οποία υποστήριξε στο δικαστήριο, ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης(ο οποίος αυτό το καιρό ασχολείται με κορυφαίες υποθέσεις ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος), δημοσιογράφοι του MEGA τις ημέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο με την πτώση του συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Χρήστου Ζαχόπουλου, από το μπαλκόνι της οικίας του στο Κολωνάκι(μεταξύ των οποίων και ο Δημήτριος Καμπουράκης), υποστήριζαν δημόσια ότι ο Στέφανος Χίος είχε προβεί σε υποκλοπή συνομιλίας του Καμπουράκη ο οποίος ξεκάθαρα αποκάλυπτε ότι και η «Όλγα Τρέμη είχε δει το επίμαχο DVD» με τις ιδιωτικές σκηνές του Ζαχόπουλου με την Τσέκου.
Μετά από λίγο καιρό και αφού είχε ασκηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση κατά του Χίου(από την Εισαγγελία Πρωτοδικών)επί εποχής Ράικου, ο Χίος αθωώθηκε από την υποκλοπή και στράφηκε κατά του ΜEGA και όσων δημόσια τον είχαν δυσφημίσει. ...

Στις 31-7 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δέχτηκε εν μέρει την αγωγή(απόφαση 4074/13-ΔΗΜ :31-7-2013)η οποία είχε εκδικασθεί μετά τα…Χριστούγεννα του 2012, δηλαδή στις 31-1-2013. Έστω και μετά από 6 μήνες η απόφαση βγήκε κατά του Καμπουράκη και του Mega. Την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιήσουμε λεπτομέρειες αλλά και το σκεπτικό μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας ιστορίας που κουκουλώθηκε, μπήκε στο ψυγείο και θάφτηκε. Μιλάμε για την υπόθεση Ζαχόπουλου των κομιστών, των Ανδριανών αλλά και των Καραμανλήδων.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΙΑΣ ΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ
“Aπαιτήθηκαν 17 μήνες δικαστικών ερευνών, χαρτιών, εγγράφων , ένορκων και ανωμοτί καταθέσεων, απομαγνητοφωνήσεων cd και dvd στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής(!) για να αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη για την τύχη της αυτεπάγγελτης διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης που ειχε διατάξει για την περίφημη τηλεφωνική συνομιλία του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου με τον παρουσιαστή του Mega Δημήτρη Καμπουράκη, μέσα στον κυκεώνα των αποκαλύψεων της υπόθεσης Ζαχόπουλου.
Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η εισαγγελική αρχή απαλλάσσει το δημοσιογράφο της Espresso από κάθε πιθανολογούμενη εμπλοκή του σε διερευνούμενη υποκλοπή και θέτει τον ογκώδη φάκελο στο αρχείο. Ουσιαστικά δηλαδή αποφαίνεται ότι η τηλεφωνική συνομιλία ήταν νόμιμη, καθ’όλα επιτρεπτή και μέσα στην καθημερινή ενάσκηση των δημοσιογραφικών του καθηκόντων. Ως εκ τούτου, κατά την απαλλακτική απόφαση, δεν συντρέχει κανένας λόγος για να κινηθεί η διαδικασία δίωξης κατά του Στέφανου Χίου.
Ως γνωστόν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου του 2007(την ημέρα που ο τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού έπεφτε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Κολωνάκι)ο Στέφανος Χίος είχε τηλεφωνήσει στον κ. Καμπουράκη και τον είχε ρωτήσει(για να δημοσιεύσει το ρεπορτάζ στην εφημερίδα του)εαν γνώριζε λεπτομέρειες για την επίσκεψη της Εύης Τσέκου στο Mega. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής, αυθόρμητα, είχε αποκαλύψει ότι “και η Όλγα Τρέμη είχε δει το DVD” των προσωπικών στιγμών της με τον Ζαχόπουλο ενώ διηγείτο λεπτομέρειες της συνάντησης αναφέροντας ότι το θέμα είχε συζητηθεί και μπροστά του. Όταν η συνομιλία δημοσιοποιήθηκε και την χρησιμοποίησε και ο Θέμος Αναστασιάδης σαν υπερασπιστικό του όπλο στον ανακριτή, η ανάκριση και το τηλεοπτικό τοπίο πήρε φωτιά. Κάποιοι κατηγόρησαν τον Χίο για υποκλοπή, ακόμα και ως μοντέρ της περιβόητης κασσέτας που έπαιξε στον αέρα τηλεοπτικών σταθμών και αποκάλυπτε πολλά από αυτά που είχαν πιθανώς κρύψει στο Μεγάλο Κανάλι των εκδοτών…”

O ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης. Τα έβαλε με το εκδοτικό κατεστημένο και τους νίκησε…

Αυτά είχαν γραφεί τότε. Αποδείξαμε ότι το σύστημα δεν είναι ανίκητο όταν η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της και όταν κάποιοι δικηγόροι αποφασίζουν να αναμετρηθούν με το κατεστημένο.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.