Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αύριο στις 10 ακριβώς το πρωί αναρτάται σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ η κατάθεση στον ανακριτή του Δημ. Αντωνίου - Είναι μία ιστορική ημέρα που θα μας απασχολήσει για πολλούς μήνες ακόμη μέχρι οι ένοχοι να δικαστούν από τον φυσικό τους δικαστή [(άρθρο 97 Συντ.) και όχι το (άρθρο 86 Συντ.)]


Επειδή το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας είναι Έγκλημα Πολιτικό, αρμόδια για την εκδίκασή του είναι τα Μικτά Ορκωτά Κακουργιοδικεία της Τακτικής Δικαιοσύνης (αρ. 97 Συντ.). 
Γι αυτό, κάτω από άγνωστες συνθήκες, η από την 27-05-2010 μήνυση του Γιατρού Δημ. Αντωνίου  για Εσχάτη Προδοσία κατά της Κυβέρνησης ΓΑΠ για την υπογραφή της πρώτης Δανειακής Σύμβασης με την Τρόικα το 2010, που είχε διαβιβαστεί από τον Εισαγγελέα του ΑΠ στην Βουλή στην οποία ανακοινώθηκε από το Προεδρείο στην Ολομέλεια την 24-11-2011, παραπέμφθηκε τελικά στην Τακτική Δικαιοσύνη! ενώπιον της οποίας άρχισε σήμερα 27-01-2014 ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ!.με την κατάθεση του Δημ. Αντωνίου, ο οποίος ζήτησε, με αδιάσειστα όπως πάντα στοιχεία που προσκόμισε σήμερα και την επέκταση του κατηγορητηρίου για Εσχάτη Προδοσία κι εναντίον της Κυβέρνησης Παπαδήμου και Σαμαρά, διότι και οι δύο προσυπέγραψαν την 2η Δανειακή Σύμβαση με την Τρόικα το 2012 με τους ίδιους προδοτικούς όρους εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις, όπως και την πρώτη του 2010..


Αύριο το πρωί στις 10 ακριβώς όλη η κατάθεση του γιατρού Δημ. Αντωνίου

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.