Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ιστορικό: Η μήνυση για Εσχάτη Προδοσία από την βουλή στην τακτική δικαιοσύνη (Συντ. 97): Άρχισε η τακτική ανάκριση. Θριαμβευτική δικαίωση του γιατρού ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Κατηγορούμενοι και οι Παπαδήμος, Σαμαράς. Διαβάστε σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ την σημερινή (27-01-2014) ΚΑΤΑΘΕΣΗ του στον ανακριτή

Σχετικά:

Επειδή το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας είναι Έγκλημα Πολιτικό, αρμόδια για την εκδίκασή του είναι τα Μικτά Ορκωτά Κακουργιοδικεία της Τακτικής Δικαιοσύνης (αρ. 97 Συντ.). Γι αυτό, κάτω από άγνωστες συνθήκες, η από την 27-05-2010 μήνυση του Γιατρού Δημ. Αντωνίου για Εσχάτη Προδοσία κατά της Κυβέρνησης ΓΑΠ για την υπογραφή της πρώτης Δανειακής Σύμβασης με την Τρόικα το 2010, που είχε διαβιβαστεί από τον Εισαγγελέα του ΑΠ στην Βουλή στην οποία ανακοινώθηκε από το Προεδρείο στην Ολομέλεια την 24-11-2011, παραπέμφθηκε τελικά στην Τακτική Δικαιοσύνη! ενώπιον της οποίας άρχισε σήμερα 27-01-2014 ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ!.με την κατάθεση του Δημ. Αντωνίου, ο οποίος ζήτησε, με αδιάσειστα όπως πάντα στοιχεία που προσκόμισε σήμερα και την επέκταση του κατηγορητηρίου για Εσχάτη Προδοσία κι εναντίον της Κυβέρνησης Παπαδήμου και Σαμαρά, διότι και οι δύο προσυπέγραψαν την 2η Δανειακή Σύμβαση με την Τρόικα το 2012 με τους ίδιους προδοτικούς όρους εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις, όπως και την πρώτη του 2010..
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ με ανυπολόγιστες πολιτικές συνέπειες, διότι δεν μπορεί να μένουν στην "εξουσία" ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ (ο όρος είναι νομικός) πλέον για Εσχάτη Προδοσία. Ταυτόχρονα, αποτελεί και μια μεγάλη δικαίωση του γιατρού, ο οποίος είχε τεκμηριωμένα και ρητά στην μήνυσή του, αλλά και προφορικά ενώπιον του αρμοδίου εισαγγελέα του ΑΠ, είχε υποστηρίξει και ζητήσει την αρμοδιότητα και παραπομπή της υπόθεσης στην Τακτική Δικαιοσύνη, αρνούμενος την νομιμότητα εφαρμογής του αρ. 86 Συντ. στο συγκεκριμένο έγκλημα...και δικαιώθηκε θριαμβευτικά.
Η Ιστορία της Ελλάδος άλλαξε...η Ελλάδα της διαφθοράς, παρακμής, εκφυλισμού, η Ελλάδα της Προδοσίας είναι ΝΕΚΡΗ...Καλωσορίζουμε την Νέα Ελλάδα, την Όμορφη Κόρη, την Περήφανη και Πάλι Μάνα Ιδεών.

Δημ. Αντωνίου








==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.