Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση Κασιδιάρη, για τις… ναζιστικές αρλούμπες, του νεόκοπου αντισυνταγματολόγου Σωτηρέλη….

Σχετικό: Μνημονιακή χούντα αποκάλεσε σήμερα τη βουλή, με δηκτικά υπονοούμενα για Σωτηρέλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης
Γράφει ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

— Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να μετατρέπεσαι κατ” αναγκασμό, σε συνήγορο νεοναζί βουλευτή ή και της μασονικής – ναζιστικής Χρυσής Αυγής, επειδή κάποιος προφέσορας, για λόγους που αποφεύγει να εξηγήσει, αλλά «μας επιτρέπει» να τους ψιλιαζόμαστε, βγαίνει και λέει μια ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ, στα μέτρα εκείνα, που εξυπηρετούνται οι σκοποί του «αντίπαλου» ναζιστικού-κυβερνητικού στρατοπέδου.
— Στη προκείμενη περίπτωση, πρόκειται για τις αζήτητες δηλώσεις Σωτηρέλη, περί της αδυναμίας του Κασιδιάρη να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος, για δήθεν λόγους νομιμότητας και…. αντισυνταγματικότητας, οι οποίες δεν έχουν ίχνος σοβαρότητος και από επιστημονικής συνταγματικής απόψεως, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, για τον απλούστατο λόγο, ότι εάν ίσχυαν, ο Κασιδιάρης θα είχε εκπέσει ήδη του βουλευτικού αξιώματος που εξακολουθεί να κατέχει.
— Είμαι βέβαιος ότι μέχρι τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, πολλά παιχνίδια θα γίνουν, αλλά το να είσαι ακαδημαϊκός και να βγαίνεις να λες βλακείες, είναι πράγμα επικίνδυνο και αν τυχόν δεν αποδόθηκαν σωστά οι δημοσιοποιηθείσες αρλούμπες, ο Σωτηρέλης έπρεπε ήδη να είχε βγει να τις διαψεύσει και να πει τα ισχύοντα. Αυτά που δημοσιοποιήθηκαν, ως δηλώσεις Σωτηρέλη, είναι ακραίου τύπου ναζιστικές – φασιστικές απόψεις.

  — Το κείμενο που ακολουθεί, είναι η απάντηση του Κασιδιάρη και λυπάμαι που το λέω, αλλά απαντά σωστά:

  —Σήμερα το πρωί, κάποιος καθηγητής ονόματι Σωτηρέλης δήλωσε ότι δεν θα μπορώ να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Είπε επί λέξει αναφερόμενος σε εμένα ότι:»Αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα, δεν θα μπορέσει να κατέβει στις εκλογές. Διότι μετά, εκ των υστέρων, εάν εκλεγεί, θα εκπέσει του αξιώματός του«.
  — Το όνομα του κυρίου το άκουσα για πρώτη φορά σήμερα, επομένως δεν μπορώ να έχω άποψη για το επιστημονικό κύρος, την εμβρίθεια και την σοβαρότητά του. Διάβασα όμως ένα σχετικό σχόλιο πολίτη σε ιστοσελίδα και το μεταφέρω εδώ γιατί περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες: »Ο δήθεν διακεκριμένος Σωτηρέλης ήταν ο χειρότερος καθηγητής που γνώρισα στη Νομική Αθηνών. Γι’αυτό παρακαλώ τους φίλτατους δημοσιογράφους να μην αποκαλούν τον κάθε καθηγητή έγκριτο και διακεκριμένο χωρίς να γνωρίζουν και ειδικά χωρίς να έχουν πρώτα ρωτήσει ανθρώπους που είχαν την ατυχία να τους ζήσουν από κοντά ως διδάσκοντες. Είναι επίσης γνωστό στους νομικούς κύκλους ότι ο Σωτηρέλης είναι υψηλόβαθμος τέκτονας σε μεγάλη στοά των Αθηνών«.
  — Ως απάντηση έχω να πω τα εξής: Κατ” αρχήν, ακόμα και αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα (έστω και χωρίς καμία ένδειξης ενοχής), δεν αλλάζει απολύτως τίποτα εις ότι αφορά τα πολιτικά μου δικαιώματα. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων εφαρμόζεται μόνο σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης, διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα, που σίγουρα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από δύο έτη.
  — Ασφαλώς πιστεύω ακόμα πως ενώπιον του ακροατηρίου θα τηρηθούν τα προσχήματα και θα δικαστούμε όχι με βάση τις εντολές των ξεφτιλισμένων της κυβέρνησης, αλλά με βάση στοιχεία και πραγματικά περιστατικά (κάτι που θα σημάνει και την πανηγυρική μας αθώωση). Κλείνοντας τονίζω ότι με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν υφίσταται καμία απολύτως περίπτωση απαγόρευσης της υποψηφιότητάς μου ως Δημάρχου Αθηναίων.
Οι εκλογές του Μαΐου ανοίγουν μία νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος, με το γνήσια λαϊκό και εθνικό κίνημα της Χρυσής Αυγής να ανατέλλει πανίσχυρο και πολιτικά κυρίαρχο!



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.