Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Έρχεται η Ανάσταση στις 25 Μαΐου - Παραιτηθείτε εδώ και τώρα... ΔΕΝ_μας_εκπροσωπείται πια...

O εφιάλτης της φτώχειας και της εξαθλίωσης για την Ελλάδα τελειώνει. Kαι έρχεται η Ελλάδα της ελευθερίας και της δημιουργίας

ΤΟ ΒΡΑΔΥ θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες και όλοι οι χριστιανοί θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού.

Όμως ο Γολγοθάς, για το λαό θα συνεχιστεί για 36 μέρες ακόμα. Η Ανάσταση για το λαό έρχεται στις 25 Μαΐου όταν με την ψήφο του θα διώξει την τρόικα και τους ξένους τοκογλύφους για να τελειώσει επιτέλους ο εφιάλτης της φτώχειας της εξαθλίωσης και της υποτέλειας.

Μέχρι τότε χρειάζεται κουράγιο αλλά και αγώνας γιατί στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές οι δυνάμεις της τρόικας με τη δύναμη κρούσης που διαθέτουν στα καταχρεωμένα και ξεπουλημένα κανάλια της διαπλοκής θα επιχειρήσουν να εξαπατήσουν και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ελπίζοντας σε ένα διαχειρίσιμο αποτέλεσμα που θα επιτρέψει τη συνέχιση της κατοχής από τους ξένους τοκογλύφους.

Η τρόικα επιχειρεί με κάθε τρόπο να αγοράσει χρόνο γιατί έχει ακόμα πολλές εκκρεμότητες να τακτοποιήσει. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Η νέα μείωση των συντάξεων επίσης βρίσκεται στο πρόγραμμα και πρέπει να προχωρήσει. Οι γκαουλάιτερ των ξένων τοκογλύφων πρέπει επίσης να ολοκληρώσουν το έργο της αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας. ...

Οι ντουντούκες της διαπλοκής στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές θα βομβαρδίζουν τον κόσμο με ψεύτικα γκάλοπ, τεχνητά διλήμματα ενώ για μια ακόμα φορά θα επιδοθούν στις γνωστές αθλιότητες του εκφοβισμού. Ταυτόχρονα θα επιχειρήσουν να κατευθύνουν ψηφοφόρους σε κόμματα μιας χρήσεως όπως το Ποτάμι, προκειμένου να ανακόψουν το ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επιδίωξή τους είναι να περιοριστεί η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό η ήττα θα είναι διαχείρισιμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί τελικά σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας. Τα σχέδια των ξένων τοκογλύφων θα πρέπει να ακυρωθούν και για να γίνει αυτό απαιτείται εθνική λαϊκή ενότητα. Η νίκη των δυνάμεων που παλεύουν την τρόικα θα πρέπει να είναι συντριπτική για να δρομολογηθούν εξελίξεις που θα βγάλουν το λαό και τη χώρα από το επικίνδυνο τέλμα.

Γιατί μόνο ισχυρές πλειοψηφίες μπορούν να παίρνουν τολμηρές αποφάσεις τις οποίες δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει κανένας εντός και εκτός Ελλάδος.

Μια περιορισμένης κλίμακας νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές μπορεί να δώσει παράταση ζωής στο ετοιμόρροπο κυβερνητικό σχήμα το οποίο μπορεί κάλλιστα να καλέσει και τις κρυφές εφεδρίες που διαθέτει στην ομάδα των δήθεν ανεξάρτητων βουλευτών.

Μια τέτοια εξέλιξη θα επέτρεπε στις κατοχικές δυνάμεις να παρατείνουν την παραμονή τους στη χώρα καταστρέφοντας ό,τι έχει απομείνει ακόμα όρθιο.

Γιαυτό, τις 36 μέρες που έχουν απομείνει μέχρι τις εκλογές χρειάζεται συστράτευση όλων για την επίτευξη του μοναδικού εθνικού στόχου που είναι να διώξουμε τους ξένους τοκογλύφους και να ξαναβρούμε την εθνική μας ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια. Μόνο έτσι θα σώσουμε την Ελλάδα αλλά και τις περιουσίες μας που έχουν βάλει στο μάτι οι ξένοι τοκογλύφοι.



ΕΛΛΗΝΑ...ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ;;;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.