Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η Πατουλίδου, ο Μπόλαρης και οι νεοναζί - Μπόλαρης: Ο υμνητής του ναζί Σημίτη, του νεοφασίστα Παπανδρέου και συνοδοιπόρος του ΔΝΤ, τολμά να πιάνει στο στόμα του την Βούλα Πατουλίδου…

Σχετικό: Μ. Μπόλαρης:"Υπόθεση άμυνας το μνημόνιο"

Τόλμησε η εφιαλτική ενσάρκωση της πράσινης κατάρας που κατέστρεψε την Ελλάδα, να αναφερθεί στην μεγάλη Ελληνίδα, Βούλα Πατουλίδου.
Οι νταβατζήδες βέβαια που πλούτισαν από τους συντρόφους των Μπολαραίων πάνω στο αίμα των Ελλήνων, αναπαρήγαγαν πρόθυμα το πράσινο έμεσμα κατά της Βούλας των Ελλήνων, αφού σε αυτή την στρεβλή πολιτική σκηνή οι διάφοροι μπολαραίοι αντί να απολογούνται, διεκδικούν την ψήφο αυτών που κατέστρεψαν.
Δεν πειράζει, θα δουν στις εκλογές ότι πολλά έχουν αλλάξει. Παρά το ότι το χρήμα που υπεξαίρεσε η κεντρική εξουσία μέσω της απάτης των τραπεζών, διαχέεται άφθονο σε ΜΜ”Ε” που υμνούν μπολαραίους και υβρίζουν Ελληνίδες.  (Olympiada)

Έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας (Κίνηση «Συμμετέχω») Μάρκου Μπόλαρη και της Βούλας Πατουλίδου που κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Απ. Τζιτζικώστα. Ο Μ. Μπόλαρης σε σχόλιό του χαρακτήρισε τη Β. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της Χρυσής Αυγής», λόγω παλαιότερων δηλώσεών της. «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τα δημοκρατικά μου αισθήματα. Είμαι σταθερά απέναντι στις ναζιστικές και φασιστικές ιδέες», ήταν η απάντηση της Βούλας Πατουλίδου.


Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Απ. Τζιτζικώστα σε εκπομπή, πλάι στον Ηλία Κασιδιάρη, στο σχόλιο του Αλέξανδρου Βέλιου πως «ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος, διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα», απάντησε:

«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη».

Σημειώνεται πως στη συνέχεια η Βούλα Πατουλίδου επιτίθεται και στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας: «Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γ. Παπανδρέου;». Η Πατουλίδου είχε επιλεγεί από τον πρώην πρωθυπουργό ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006.

Τις παραπάνω δηλώσεις έφερε στο προσκήνιο ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Μ. Μπόλαρης, που χαρακτήρισε τη Β. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της Χρυσής Αυγής και του νεοναζισμού». «Με την Δημοκρατία δεν παίζουμε! Ιδιαίτερα τώρα!», ανέφερε σε σχόλιό του στο Twitter.

Μέσω Facebook η Βούλα Πατουλίδου απάντησε στις κατηγορίες του Μπόλαρη: «Δεν επιτρέπω, στο πλαίσιο του όποιου προεκλογικού αγώνα, σε κανέναν να αμφισβητεί τα δημοκρατικά μου αισθήματα. Είμαι σταθερά απέναντι στις ναζιστικές και φασιστικές ιδέες, οι οποίες ήταν, είναι και θα μου είναι πάντα απόλυτα αποκρουστικές και απεχθείς. Τελεία και παύλα».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.