Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Πάμε σε Εκλογές; Καταστρέφουν μαζικά έγγραφα στα υπουργικά γραφεία

samaras-venizelos-meimarakis-stin-kideia-tou-glaykou-kliridi“Φωτιά” έχουν πάρει οι καταστροφείς εγγράφων στα υπουργικά γραφεία μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία με τη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και τα όσα αναφέρονται στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αναφορικά με κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.

Ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στα υπουργικά γραφεία ξεφορτώνονται όσο πιο πολλά έγγραφα γίνεται, γεγονός που προδίδει ότι το ενδεχόμενο των βουλευτικών εκλογών βρίσκεται πλέον πολύ κοντά.
Οι τριγμοί στο κυβερνητικό σχήμα, η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η απομόνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου εντός ΠΑΣΟΚ (Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη άρει την εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση), το σοβαρότατο πλήγμα που δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς προσωπικά εξαιτίας της ακροδεξιάς ατζέντας που υιοθετεί, η βεβαίωση της ύπαρξης παρακρατικών μηχανισμών που ...
λειτουργούν στην παρούσα συγκυρία, ακόμη και το γεγονός ότι ξένοι οίκοι όπως ο Moody’ s εκτιμούν ότι θα υπάρξει περαιτέρω διάβρωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, δίνουν την εντύπωση ότι δύσκολα η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα κρατηθεί όρθια διαβαίνοντας τον Μάιο, όπου έτσι κι αλλιώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συντριβούν.
Όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στήνουν κάλπες αναζητώντας σωσίβιο από το ναυάγιο Μπαλτάκου.Ταυτόχρονα το υπουργείο Εσωτερικών έχει παραγγείλει τις κάλπες με τον Λ. Γρηγοράκο να δηλώνει ότι “Τίποτε δεν αποκλείεται, θα αποφασίσουν Σαμαράς – Βενιζέλος”.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.