Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τους χτυπά με το ίδιο όπλο ο Δημ. Αντωνίου


Τα κυβερνητικά κόλπα πάνω στη πλάτη του Ελληνικού λαού, γυρνάνε μπούμερανγκ με μια κίνηση ρουά ματ του Δημ. Αντωνίου προέδρου της ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και υποψηφίου Ευρωβουλευτή.

Το βίντεο Κασιδιάρη - Μπαλτάκου ήταν η αφορμή για να σταλεί εκ νέου μαζί με την μήνυση εσχάτης προδοσίας, και η κατάχρηση εξουσίας, χρησιμοποιώντας την αδυναμία της Χ.Α., αλλά και την αντισυνταγματική προσαγωγή του στη φυλακή.

Κι ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί με ανορθόδοξο και ύπουλο τρόπο να στρέψει τον λαό προς το ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΑ για να αποφύγει τα χειρότερα που έρχονται, ο Δημ. Αντωνίου αδράζει την ευκαιρία με την αποκάλυψη του βίντεο και τους στέλνει όλους στο μπάγκο της δικαιοσύνης με τη συμπαράσταση της ΧΑ προς το παρόν.

Αμέσως έσπευσαν κάποιοι να τον κατηγορήσουν ως φιλοναζιστή, αλλά ο Δημ. Αντωνίου, γνωστός για τη δημοκρατική του ταυτότητα, την ευχάριστη και ενίοτε χιουμοριστική προσωπικότητα, αγωνιστής του δρόμου και των πλατειών, δεν "μάσησε" το κουτόχορτο που του ετοίμασαν οι κυβερνητικοί. Αντίθετα με το ίδιο ύπουλο όπλο τους, κατάφερε να το στρέψει εναντίον τους.

Παράλληλα κυκλοφόρησε το παρακάτω βιβλίο εντελώς δωρεάν για φίλους και εχθρούς, με αναφορές στις δράσεις του, που αποτελούν πραγματικό αγκάθι στα κυβερνητικά σχέδια.
Ο τίτλος σημαίνει "χορεύοντας την οργή μου", δηλ. κάνω την οργή μου εμπνευστική πνευματική επαναστατική έκσταση, όπως ο Πυρρίχιος Πολεμικός Χορός (Σέρρα).  ...

Το αποκτάτε γνωρίζοντας τον στο facebook.(αν δεν έχει εξαντληθεί).

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.