Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

"Νάτος - νάτος ο Εθνοσωτήρης μας" - Τον γνωρίζαμε ως κωμικό, θα τον γνωρίσουμε και ως γελωτοποιό: Ετοιμάζεται να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας – Άντε με το καλό το καινούργιο θέατρο…

Διαφοροποιήθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης από την κομματική γραμμή αναφορικά με το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι «υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που υπό προϋποθέσεις συζητάνε για υπερψήφιση της πρότασης του κυβερνητικού συνασπισμού για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Ο μέχρι πρότινος κωμικός που τώρα δείχνει να συγχέει το χιούμορ με την κοινή γελοιότητα, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ισχυρίστηκε ότι «πρέπει η κυβέρνηση να προτείνει ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, που να μην προέρχεται από κάποιο κομματικό χώρο και να έχει ευρύ κοινωνικό έρεισμα. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον ο προτεινόμενος για το θεσμό δεσμευθεί ότι δεν θα υπογράψει Προεδρικά Διατάγματα και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως έκανε ο απερχόμενος Πρόεδρος, τότε η θετική μου ψήφος είναι πιθανή». ...

“Δεν μπορούμε να παίζουμε με το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας” είπε χαρακτηριστικά, επικαλούμενος πολιτική αστάθεια στην περίπτωση μη συγκέντρωσης των απαιτούμενων 180 ψήφων για την εκλογή Προέδρου.

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη γραμμή του κόμματος, αφού ο Πάνος Καμμένος έχει καταστήσει σαφές ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν την πρόταση Σαμαρά για ΠτΔ.

«Έχω συζητήσει την πρότασή μου με τον πρόεδρο του Κινήματος και απλά τη γνωστοποιώ στην κοινή γνώμη» σημείωσε επ’ αυτού ο βουλευτής του κόμματος, προσθέτοντας ότι «ο πρόεδρος έχει πει ότι ψηφίζουμε κατά συνείδηση».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.