Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

"Πόσο φτηνή είναι η πολιτική και πόσο πλούσιοι μπορούν να γίνουν κάποιοι βουλευτές από τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας!» ο δε "Κάρολος Παπούλιας εξευτελίζει τον θεσμό του Προέδρου"(ΒIΝΤΕΟ)

 
«Η συζήτηση γύρω από την εύρεση των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δε βοηθά, αλλά δείχνει πόσο φτηνή είναι η πολιτική και πόσο πλούσιοι μπορούν να γίνουν κάποιοι βουλευτές από τη διαδικασία» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος. Μιλώντας στον FOCUS 103.6 fm, και αφήνοντας αιχμές για εξαγορά βουλευτών κατά τις διαδικασίες ανάδειξης προέδρου της Δημοκρατίας....
Ο κος Τζήμερος ανέφερε, πως ο Κάρολος Παπούλιας εξευτελίζει τον θεσμό του Προέδρου. Τέλος, τόνισε, πως η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, δε θα έπρεπε να συνδέεται με την προκήρυξη εκλογών, καθώς τότε, φαίνεται ποιος ενδιαφέρεται για το κομματίδιό του και ποιος για το καλό της χώρας.
Ακούστε το απόσπασμα:

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.