Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Στις 7 και 9 Οκτωβρίου οι συναντήσεις Θεοδωράκη με Σαμαρά και Τσίπρα και "σε όποιον λάχει, θα του κάτσει", Joker είναι αυτός και δεν κάνει διακρίσεις και δεν έχει... κυρίως προτιμήσεις και προπάντων αναστολές

 O επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε συναντήσεις με τους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα
 και οι απαντήσεις είναι θετικές. 
Ο Τσίπρας αναμένεται να δει και Καμμένο.

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά καθως και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα έχει ζητήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαντήσεις είναι ή αναμένεται να είναι θετικές και μένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες.
Το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στο BHMA FM ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι θεωρεί υποχρέωσή του να συζητήσει με αυτούς που ο κόσμος τοποθετεί κυρίαρχους στο πολιτικό σύστημα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης:

«Το Ποτάμι ήρθε για να ενώσει τους Έλληνες σε μια λογική επίλυσης των προβλημάτων. Αν μπει στη λογική "δεν μιλάω με τον ΣΥΡΙΖΑ" ή "δεν μιλάω με τη Ν.Δ.", δεν έχει μέλλον. Είναι ντροπή του πολιτικού συστήματος. Εμείς, λέμε ότι ερχόμαστε όχι για να γίνουμε υπουργοί, αλλά με την καψούρα να βοηθήσουμε τη χώρα. Να της δώσουμε λύσεις, να προτείνουμε κάποια πρόσωπα. Με αυτή τη λογική, η συζήτηση πρέπει να είναι διαρκής και δεν είναι μονομερής. Και πρέπει να γίνεται με αυτούς που ο κόσμος επιλέγει να είναι κυρίαρχοι στο πολιτικό σύστημα».

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, αυτήν της Public Issue, το Ποτάμι με ποσοστό 9,5% κατακτά την τρίτη θέση.
Εκτος από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμενο. «Βασικά θέλουμε και τηρούμε απόλυτη στάση στα εθνικά μας θέματα, προστασία του όρου Μακεδονία, προστασία της Θράκης. Υπό προϋποθέσεις λοιπόν μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να υπάρξει. Ποτέ όμως με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία», δήλωσε χθες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.