Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ξηλωθει εκ βάθρων!…

Αντι προλόγου διάβασε: Δικαιοσύνη, απολογήσου! - Του Γιάννη Αποστολίδη:


Σχετικό: Η δίκη αυτών των δικαστών, θα πρέπει να παραδειγματίσει ολόκληρο τον πλανήτη


Εμείς δεν είμαστε παρανοϊκοί, ώστε να αμφισβητούμε τον Ιερό ρόλο της Δικαιοσύνης για τη
λειτουργία μιας κοινωνίας και ενός κράτους. …
Εμείς δεν είμαστε φασίστες, ώστε να αμφισβητούμε το Σύνταγμα, το οποίο την αναγνωρίζει ως μία από τις τρεις κυρίαρχες Εξουσίες του κράτους. Εμείς αμφισβητούμε τα ΠΡΟΣΩΠΑ, ………….
……..τα οποία στην προκειμένη περίπτωση έχουν καταλάβει όλα τα πόστα της και την έχουν μετατρέψει στο πιο αποτελεσματικό “εργαλείο” της χειρότερης συμμορίας στον τόπο. …
Εμείς αμφισβητούμε τους διεφθαρμένους και ανίκανους “ιερείς” ενός αναμφισβήτητου “Θεού”….
Θεωρούμε μέγιστη και ύστατη ευκαιρία του ελληνικού λαού να αλλάξει τη μοίρα του και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από εκεί που προέρχονται τα μεγαλύτερα κακά. Πρέπει αυτή η σημερινή αθλιότητα της Δικαιοσύνης να είναι και η τελευταία της. …
Να γίνει αρχή για ένα μεγάλο “ξήλωμα” των άθλιων και των αναξίων και να ξανασχεδιαστεί το σύστημα Δικαιοσύνης με τρόπο που να εξυπηρετεί τον ρόλο του. …

Άποψή μας είναι ότι πρέπει να διαχωριστούν άπαξ και δια παντώς οι Εισαγγελικές Αρχές από τις Δικαστικές Αρχές …Να διαχωριστούν οι διωκτικές δυνάμεις από τις δυνάμεις απονομής δικαιοσύνης …Ελέγχοντες και ελεγχόμενοι να μην βρεθούν ξανά στα ίδια “μετερίζια” και μας φορτώνουν παράνομους συνδικαλιστές, όπως είναι ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης….
Θεωρούμε ότι οι θέσεις των Εισαγγελέων πρέπει να είναι αιρετές, ώστε να μπορεί και ο λαός να “συμμετέχει” στην προστασία της λειτουργίας της Δικαιοσύνης
Να μπορεί να εκφράζει με την ψήφο του τη βούλησή του για Δικαιοσύνη. Από εκεί και πέρα αυτοί οι αιρετοί Εισαγγελείς θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τους ελέγχοντες με βάση τον νόμο.
Από αυτές τις θέσεις κοινωνικής ευθύνης να ξεκινάνε οι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες των αξίων της κοινωνίας και όχι από τις “τουαλέτες” του Μητσοτάκη και του Παπανδρέου.
Δεν είναι “αφελείς” οι κυρίαρχες χώρες, που διαχωρίζουν απολύτως τις εισαγγελικές αρχές από το δικαστικό σώμα.  Μόνον στα βάθη της “ζούγκλας” δικαστές και εισαγγελείς συνθέτουν ένα “σώμα” και βάζουν και έναν Αθανασίου να τους προωθεί τα κοινά συνδικαλιστικά τους αιτήματα….
Η Ελλάδα θέλουν δεν θέλουν κάποιοι θα βγει από τη “ζούγκλα” και θα τιμωρήσει όλα τα “θηρία”, που κατά καιρούς την “κατασπάραξαν”….

Από το Λιμέρι - Επιμέλεια: logiosermis.net
Με πληροφορίες απο eamb-ydrohoos.blogspot.com
Φωτογραφία από Το Παρατηρητήριο… 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.