Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ – ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: Η Πέμπτη φάλαγγα εντός των τειχών! Ανακοινωση – σοκ της Νέας Δημοκρατίας!

Αυτό είναι το συνοδευτικό, ώστε να μην αμφισβητήσει κανείς οτι η ανακοίνωση που θα διαβάσετε, είναι επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Η ανακοίνωση βγήκε από το ΥΠΟΙΚ με σκοπό να “αποδομήσει” τα επιχειρήματα του Τσίπρα. Κοιτάξτε τώρα, τον πρόλογο – μνημείο μειοδοσίας – με τον οποίο ξεκινά η ανακοίνωση:
“Περίληψη

Τα έτη πριν την κρίση η ελληνική οικονομία κατέγραψε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, βασισμένη στην αύξηση της εσωτερικής οικονομικής ζήτησης, χρηματοδοτούμενη με ξέφρενο εξωτερικό δανεισμό δημοσίου και ιδιωτών. Το στρεβλό αυτό οικονομικό πρότυπο οδήγησε στη γιγάντωση της εγχώριας κατανάλωσης, τη στροφή προς τομείς εξυπηρέτησης της εγχώριας αγοράς, την επιδείνωση της παραγωγικότητας της ελληνικής οικονομίας, και τη συσσώρευση τεράστιων δίδυμων ελλειμμάτων (δημοσιονομικού και του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών), δημόσιου και εξωτερικού χρέους. Όταν η πρόσβαση σε εξωτερικό δανεισμό διεκόπη, το μοντέλο αυτό κατέρρευσε. Έφτασε η στιγμή που η Ελλάδα πρέπει να ζει με τους δικούς της πόρους. ...
Οι εξαγγελίες οικονομικού περιεχομένου του ΣΥΡΙΖΑ της 13/9/2014 βασίζονται σε μία εσφαλμένη θεώρηση της λειτουργίας της οικονομίας και της πηγής των σημερινών προβλημάτων.”!!!
Δηλαδή, ο Σαμαράς και ο Χαρδουβελης (είναι βέβαιο πως ο πρόλογος μπήκε με την έγκριση, αν οχι την υπαγόρευση τους), αναμασούν την άθλια προπαγάνδα της συμμορίας Παπανδρεου, όταν αυτη εχει καταρρεύσει διεθνώς!
Την ίδια στιγμή που κορυφαίοι οικονομολόγοι στον πλανήτη αποκαλύπτουν το βρώμικο σχέδιο που διαδραματίστηκε απο τον Παπανδρέου και την Τρόικα, όπως ο Ελβετός καθηγητης Μάνφρεντ Γκέρτνερ του οποίου η τεκμηριωμένη έρευνα θα έπρεπε να είναι το ευαγγέλιο της κυβερνησης στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα! Διαβάστε:
Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ολύμπια οτι η μνημονιακή πολιτική δεν είναι “λάθος συνταγή” αλλά η μεγαλύτερη ληστεία ιδιωτικού και δημοσιου πλούτου που εχει συντελεστεί στη νεώτερη ιστορία σε καιρό ειρήνης.
  Μετά απο όλα αυτά, καθίσταται ξεκάθαρος ο ρόλος της “σκληρής διαπραγμάτευσης” Σαμαρα: Διαπραγματεύεται όντως σκληρά. Για λογαριασμό της Τρόικας.
Ειναι η Πέμπτη Φάλαγγα εντός των τειχών.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.