Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !! - ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!


Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας, όπως πρώτοι για άλλη μία φορά σας αναφέραμε μέρες πριν, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου.

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές, ενώ θα χιονίσει στα βουνά της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας σε υψόμετρο πάνω από τα 1800-1900 περίπου μέτρα.

Οι καταιγίδες και οι βροχές θα επηρεάσουν τη δυτική, τη βόρεια αλλά και κεντρική Ελλάδα, σε μεγάλο τους κομμάτι. Ιδιαίτερα ισχυρά θα είναι τα φαινόμενα στη δυτική, βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στη βόρεια χώρα.

Οι βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι θα ενισχυθούν ιδιαίτερα στο Αιγαίο πέλαγος, ενώ στο Ιόνιο πέλαγος θα ενισχυθεί ιδιαίτερα, κυρίως το βόρειο ρεύμα αέρα. ...

Ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το που ακριβώς θα χτυπήσει αυτό το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, γνωρίζουμε ωστόσο, πως ο καιρός γενικότερα θα επιδεινωθεί μετά τις 4-5 Οκτωβρίου στη χώρα μας, με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά. Από εκεί και μετά, το φθινόπωρο θα κάνει αισθητά τη παρουσία του σε όλη την Ελλάδα.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.