Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτή η κοπέλα προσφέρει ψυχοθεραπεία με στριπτίζ και αυνανισμό (Για_αφελείς και ... περίεργους)


I’d love to hear from you!
To inquire about my Naked Therapy practice, you can email me directly at: sarah@sarahwhitetherapy.com
For press inquiries please email press@sarahwhitelive.com
To book a session, click here.
 Η εικονιζόμενη κοπέλα ισχυρίζεται ότι προσφέρει ψυχοθεραπεία σε άνδρες που ντρέπονται για τον εθισμό τους στην πορνογραφία με το να γδύνεται για αυτούς ζωντανά στο διαδίκτυο.
Η 28χρονη Σάρα Γουάιτ (Sarah White) λέει ότι έχει βοηθήσει εκατοντάδες άνδρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και κάποιους διάσημους, να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στην προσωπική τους ζωή, στις προσωπικές και ερωτικές τους σχέσεις.
Αν και δεν έχει άδεια να ασκεί το επάγγελμα της ψυχοθεραπεύτριας, είναι τελειόφοιτη, ισχυρίζεται ότι με το να επιτρέπει στους πελάτες της να αυνανίζονται μπροστά της, τους βοηθά να λύσουν τα προβλήματά τους.
Η Σάρα Γουάιτ, από τη Νέα Υόρκη, εξήγησε ότι μέσω του γυμνού της κορμιού πετυχαίνει την εμπιστοσύνη μεταξύ εκείνης και των πελατών της…
Όπως γράφουν τα ξένα Μέσα, η τελειόφοιτη που αποκαλείται η «Γυμνή Θεραπεύτρια», γδύνεται μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της και λέει ότι με αυτή την τεχνική έχει βοηθήσει τουλάχιστον χίλιους άνδρες. Την ώρα που οι άνδρες της μιλάνε για το πρόβλημά τους, εκείνη τους επιτρέπει να αυνανίζονται, ενώ η ίδια τους δείχνει το κορμί της. Η ίδια επιμένει ότι δεν είναι στριπτιζέρ του διαδικτύου (καλά, τώρα μας έπεισε) αλλά μια γυναίκα που ξεκλειδώνει τον καταπιεσμένο ανδρικό ψυχισμό…

ΣΣ: Sarah White
Naked Therapist
Price: $250 for an hour-long webcam session

Βεβαίως, αν και κάνει χρυσές δουλειές ως «Γυμνή Θεραπεύτρια», δηλαδή στριπτιζέρ με κουβεντούλα, στις ΗΠΑ δεν της δίνουν άδεια να ασκήσει το επάγγελμα και επίσημα, διότι θεωρούν ότι όλο αυτό που κάνει είναι ανήθικο και άσχετο με την ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, εκείνοι που την γνωρίζουν από παλιά, λένε ότι δεν σπουδάζει ψυχολογία στο πανεπιστήμιο αλλά βιολογία και ψεύδεται όταν λέει ότι είναι ψυχοθεραπεύτρια, έστω και τελειόφοιτη.
Ωστόσο, η ίδια, που έχει βρει όλο αυτό το «πακετάκι» της ψυχοθεραπείας για να πουλάει τρέλα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από διαδικτυακή… εκτόνωση, επιμένει ότι κάνει ψυχοθεραπεία στους άνδρες…
Hello! I’m Sarah White, the founder of Naked Therapy and The Arousal Diet. After graduating with a BS in Biology, I began conceiving of a therapeutic modality that could help people achieve richer, happier, more arousing lives by providing them with opportunities to explore themselves openly and honestly in the hopes of discovering and implementing unique and life-changing insights. In October 2010 I opened SarahWhiteTherapy.com. Since then I have provided Naked Therapy to hundreds of clients and me and my methods have been profiled on The Tonight Show with Jay Leno, The Morning Show Australia, CBS News, ABC News, The NY Daily News, NBC New York, FOX Business News, Playboy Radio, The Huffington Post, Salon.com and many other media outlets around the world. I was called “Sigmund Freud’s Naked Granddaughter” by Viennese Journal Apdejt.com and was voted one of Wired.com’s Top Ten Sexiest Geeks 2010. Since March 2011, I have written on sexuality, culture and the web, using the unique perspective I have gained as The Naked Therapist, on my blog, SarahWhiteDaily.com, and for other websites. In March 2012 I was featured with Dr. John Grohol (PsychCentral.com) at SXSW on his panel, “Online Therapy…Naked?”
I look forward to meeting with you!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.