Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αντί για στήριξη του έδειξε την πόρτα

Επικοινωνιακά ψάχνει το Μέγαρο Μαξίμου να μας σερβίρει ελπίδες εν όψει της συνάντησης του Σαμαρά με την Μέρκελ την Τρίτη… Δυστυχώς όμως η καγκελαρία άδειασε κάθε είδους θριαμβολογία ενώ ψίθυροι που έρχονται στα αυτιά μας λένε ότι αναμένεται να αδειάσει και τον ίδιο πολιτικά!!!

Οι Γερμανοί επισημαίνουν ότι ο Σαμαράς δεν τραβάει και ότι δεν μπορεί να φέρει πλέον σε πέρας… τις οδηγίες του Βερολίνου!!!

Ο ίδιος βέβαια επειδή την έχει πάρει γραμμή την δουλειά ψάχνει να βρει…διάφορους τρόπους ώστε να παραμείνει στην εξουσία για ενάμισι χρόνο ακόμη πάση θυσία!!! Έτσι λοιπόν βγήκαν στον τηλεοπτικό δρόμο τα διάφορα παπαγαλάκια βλέπε καλή ώρα Αδωνη ώστε να ανατρέψουν το κλίμα με μια νέα προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού του τύπου αυτή τη φορά ότι αν…
κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες και δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ!».

Η κατάσταση τους έχει ξεφύγει τελείως και πώς να μην έχει συμβεί αυτό αφού σύμφωνα και με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η ψαλίδα έχει ανοίξει δείχνοντας του ξεκάθαρα πλέον την συντριβή. Την ίδια ώρα ο Τσίπρας, δεν δίνει καμία σημασία στις γνωστές αυτές προπαγανδιστικές τακτικές … Εκείνος έχει πάρει φόρα και τρέχει από εκκλησιά σε εκκλησιά (βλέπε Αγιον Όρος και Βατικανό) χωρίς σταματημό!!!
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.