Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Μιχελογιαννάκης: Παρέμβαση εισαγγελέα για δηλώσεις Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ [Ποινικός Κώδικας άρθρο 191]

Παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ζητεί με ανοιχτή επιστολή του ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
«Είναι αδιανόητο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να απειλεί ότι αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματά του από τις Ελληνικές τράπεζες για να μην τα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη δήλωση, αποτελεί αντιδημοκρατική και αντεθνική συμπεριφορά. Είναι πράξη τρομοκρατίας προς τους βουλευτές και ασκεί ψυχολογική βία στους πολίτες», υποστηρίζει στην επιστολή του ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Σχετικά: Ο πολιτικός τραμπούκος Άδωνης Γεωργιάδης... και οι "πιστοποιημένοι τορναδόροι" της τρόικας και των τοκογλύφων δανειστών!!!
 
Εισαγγελικές παραγγελίες της Ανεξάρτητης (κατ' εντολή Σαμαρά) Δικαιοσύνης
 
Οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές ούτε παράγουν, ούτε υπηρετούν ούτε υιοθετούν πολιτικές κρίσεις ή 
απόψεις από όπου και αν προέρχονται.
Δεν συλλαμβάνεις κάποιον επειδή στο ζήτησε ο Υπουργός με ένα Χ πολιτικό σκεπτικό 
και μάλιστα όταν προδήλως είναι φανερή η σκοπιμότητα και το σώου που στήθηκε, 
πρώτα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και μετά από όσα επακολούθησαν.

Το sms του Άδωνη στον Χατζηνικολάου για τις καταθέσεις! (video)
Μήνυμα “on air” έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Νίκο Χατζηνικολάου, στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Star την Τρίτη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη πως θα αποσύρει τις καταθέσεις του, αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σημείωσε με χιούμορ πως προεκλογικά ο πρώην υπουργός Υγείας είχε δηλώσει πως έχει καταστραφεί οικονομικά. “Τώρα πώς εμφανίζεται ως μεγαλοκαταθέτης;”, αναρωτήθηκε με χιούμορ ο εκδότης της Realnews.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε αναπάντητη την απορία του Νίκου Χατζηνικολάου και στη διάρκεια του δελτίου έστειλε sms στο κινητό του δημοσιογράφου.

Ο κ. Χατζηνικολάου το διάβασε και αξίζει τον κόπο να δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Video


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.