Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Είμαστε πράγματι τόσο ελεύθεροι όσο θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε; [ότι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός και ενίοτε ότι μας λένε ότι αυτό το κάτι είναι ελληνικό και αυτό το "κάτι" μάλλον δεν λάμπει πάντοτε ως ελληνικό...]

"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"


Στις 18-12-2012 ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανανέωση της άδειας λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδας. Τα ερωτήματα είναι πολλά και οι απαντήσεις ίσως και να χάνονται πίσω στην ιστορία των δανείων και της ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.
  ΣΣ: Βλέπε παρακάτω, μεταξύ των άλλων εκτρωμάτων που ψήφισαν οι προδότες,
 στην σελίδα 75 από 80 (ή 6015) το εν λόγω άρθρο 165 εδάφιο 7:






Καιρό είχα να "ανεβάσω" τέτοιο θέμα, πιστεύω πως είναι ένας τρόπος να βγάλει ο καθένας μας τα δικά του συμπεράσματα, άλλωστε στο internet γενικά υπάρχουν όλες οι απαντήσεις, οι σωστές και οι λάθος! Δίνω μία κατεύθυνση, θέμα προς συζήτηση ή προσωπική έρευνα και περιμένω από εσάς να αναπτύξετε τις σκέψεις σας! 

 Τράπεζα της Ελλάδος: Η σιωπή είναι χρυσός; 
Χωρίς δικά μου παραπάνω σχόλια ή περιττά λόγια... 
απλά παραθέτω τα απαραίτητα για την μελέτη σας στοιχεία με ΦΕΚ και  (9) VIDEO...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1/4, Ανεξέλεγκτη και μυστική:


 
Πoιός είναι ο μέτοχος της Τράπεζας Ελλάδος;

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Τι είπε ο Παπαδήμος όταν ήταν στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Αποσύρουν τα πραγματικά χρήματα

Zeitgeist 2: Η Ελλάδα, το Δ.Ν.Τ. και η Παγκόσμια Τράπεζα σε 10min
 ...άραγε πράγματι τα πράγματα πού θέλουν τα φτάσουν? Είμαστε πράγματι τόσο ελεύθεροι όσο θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε? Δεν τα βλέπω όλα αυτά που γίνονται τόσο τυχαία! Ίσως αν δούμε το κόσμο με τα μάτια ενός παιδιού τα πράγματα θα τα βλέπαμε διαφορετικά και ίσως αντιδρούσαμε και διαφορετικά. Ίσως να έφτασε ο καιρός να αναθεωρήσουμε τις σκέψεις και τις κινήσεις μας...

...Σήμερα όπως βλέπετε τα θέματα είναι οικονομικά! Δεν είναι τυχαία επιλογή του θέματος, απλά έμαθα κάποιες πραγματικότητες πρέπει να μη τις αγνοούμε! Με αυτά τα βίντεο (που φυσικά δεν ανακάλυψα την Αμερική) μπορούμε να δούμε πως δεν είμαστε τρελοί που λέμε τα αντίθετα από τα ΜΜΕ και τις προδοτικές κυβερνήσεις! Χρειαζόμαστε να θυμόμαστε μέσα σε τόση λάσπη που μας ρίχνουν στο μυαλό μας πως δεν υπάρχει μονόδρομος πουθενά! Τόσο καιρό παίζουν με το μυαλό μας για να μας κάμψουν το ηθικό και να αποδεχτούμε τα πάντα με σκυμμένο το κεφάλι! Προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε πως είμαστε άνθρωποι, πως έχουμε δικαιώματα και ξεχνάμε κάθε ημέρα τη λέξη "απαιτώ", αντικαθιστώντας τη με τη λέξη "επαιτώ" για ένα σκοπό! Όπως ξέρουμε η Ελλάδα δεν είναι τα χώματα, είναι η Ελληνική Ψυχή που κρύβουμε μέσα μας! Δεν είναι οικονομικό το παιχνίδι, αυτοί που έχουν τα πολλά χρήματα ορίζουν πόσα θα φύγουν για να φτάσουν σε εμάς! Αλλού είναι το παιχνίδι, ας σταματήσουμε να τρώμε τις σάρκες μας και ας ψάξουμε να δούμε αν κάποιοι μας βάζουν επίτηδες σε μία επίγεια κόλαση. Αν ψάξετε μέσα στις Λίγες Σκέψεις, θα βρείτε και άλλα θέματα περί τραπεζών που ίσως να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στο παζλ που είναι γύρω μας! Θα δείτε πολλά που δεν κολλάνε μεταξύ τους γύρω μας, αλλά με τη σωστή ματιά θα δείτε πολλές απαντήσεις...

Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπηθούν. 
Τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν. 
Ο λόγος που ο κόσμος είναι μέσα σε ένα χάος, 
είναι γιατί τα πράγματα έχουν αγαπηθεί 
και οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί...

"Σκέψου πως εκατομμύρια σπερματοζωάρια βγήκαν αλλά το δυνατότερο και γρηγορότερο, ίσως και ικανότερο ήταν αυτό που γονιμοποίησε το ωάριο που εμείς δημιουργηθήκαμε! Δεν είναι τυχαίο, έτσι πράττει η φύση για να αντέχουμε τα πάντα, να βρίσκουμε λύσεις και να επιβιώνουμε!" Ωραίο πράγμα είναι να ξέρεις τη θέση σου στο κόσμο και να μπορείς να δείχνεις πως πράγματι είσαι το δυνατότερο και το γρηγορότερο σπερματοζωάριο που ξέρει να επιβιώνει και τί του γίνεται γύρω του..." 
 http://ligesskepsis.blogspot.com/2012/04/8.html

 Επιπρόσθετα στοιχεία από την ίδια την τράπεζα:
Το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος
Το καθεστώς που διέπει τη λειτουργία της Τράπεζας της Ελλάδος προσδιορίζεται στο Καταστατικό της. Το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος κυρώθηκε με τον ν. 3424/7.12.1927 ΦΕΚ Α΄ 298 «Περί κυρώσεως του από 10 Νοεμβρίου 1927 ΝΔ/τος ''Περί κυρώσεως της από 27 Οκτωβρίου 1927 συμβάσεως περί παραιτήσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος από του προνομίου εκδόσεως τραπεζικών γραμματίων και περί συστάσεως νέας Τραπέζης υπό την επωνυμίαν «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» και του προσαρτωμένου τη συμβάσει Καταστατικού της Τραπέζης της Ελλάδος''». Στο άρθρο 1 παρ. β του Νομοθετικού Διατάγματος της 10.11.1927 ορίζεται ρητά ότι οι διατάξεις του Καταστατικού έχουν ισχύ διατάξεων νόμου, και μάλιστα νόμου αυξημένης τυπικής ισχύος, δοθέντος ότι το Καταστατικό αποτελεί μέρος διεθνούς σύμβασης επικυρωμένης διά νόμου (βλ. άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος).

Το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος έχει κατά καιρούς υποστεί διάφορες τροποποιήσεις. Οι βασικότερες τροποποιήσεις του Καταστατικού επήλθαν με τις από 22 Δεκεμβρίου 1997 και 25 Απριλίου 2000 αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος, που κυρώθηκαν αντίστοιχα με τους ν. 2609/11.5.1998 και 2832/13.6.2000. Με τις τροποποιήσεις αυτές διαμορφώνεται ένα σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας της κεντρικής τράπεζας, το οποίο είναι σύμφωνο με τις διατάξεις της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και του Καταστατικού του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών.

Το Καταστατικό ορίζει ως πρωταρχικό σκοπό της Τράπεζας της Ελλάδος τη διασφάλιση της σταθερότητας των τιμών, καθορίζει τις βασικές της αρμοδιότητες, κατοχυρώνει την ανεξαρτησία της και προσδιορίζει τις σχέσεις της με τη Βουλή και την Κυβέρνηση. Προβλέπει επίσης ότι, από της υποκαταστάσεως του ευρώ στο εθνικό νόμισμα, η Τράπεζα της Ελλάδος λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέρος του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών τόσο κατά την επιδίωξη του πρωταρχικού της σκοπού όσο και ως προς σειρά βασικών αρμοδιοτήτων της, ενεργώντας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Περαιτέρω, ουσιώδεις τροποποιήσεις του Καταστατικού αποφασίστηκαν από την από 24 Απριλίου 2012 Γενική Συνέλευση των Μετόχων που κυρώθηκαν με τον ν. 4099/2012. Με τις τροποποιήσεις αυτές καθιερώνεται συλλογικότερο σχήμα λήψης αποφάσεων και εξαλείφεται οποιαδήποτε, ήδη πρακτικώς ανύπαρκτη, περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων κατά την άσκηση της εποπτικής αρμοδιότητας της Τράπεζας της Ελλάδος.

Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος (Έκδοση Ι΄, 2013) 


Η Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η Κεντρική Τράπεζα της χώρας. Ιδρύθηκε το 1927 βάσει ενός Παραρτήματος του Πρωτοκόλλου της Γενεύης και άρχισε να λειτουργεί τον Μάιο του 1928. Έχει συσταθεί με τη μορφή ανωνύμου εταιρίας. Ως έδρα της ορίζεται από το Καταστατικό της η Αθήνα, ενώ διατηρεί 17 Υποκαταστήματα,  33 Πρακτορεία και 9 Θυρίδες σε όλη την Ελλάδα.

Από τον Ιανουάριο 2001 η Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του Ευρωσυστήματος, που απαρτίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT) και τις Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) που ανήκουν στη ζώνη του ευρώ. Έκτοτε η Τράπεζα της Ελλάδος συμβάλλει με τη δράση της στην επίτευξη των στόχων και την εκτέλεση των καθηκόντων του Ευρωσυστήματος, το οποίο χαράσσει και εφαρμόζει τη νομισματική πολιτική στη ζώνη του ευρώ.

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αρμόδια για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος στην Ελλάδα και τη διαφύλαξη της σταθερότητας του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ως πρωταρχικός σκοπός ορίζεται από το Καταστατικό της η διασφάλιση της σταθερότητας του γενικού επιπέδου των τιμών. Στο βαθμό που δεν επηρεάζεται η επίτευξη του πρωταρχικού της σκοπού, η Τράπεζα στηρίζει τη γενική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της, έχει κατοχυρωθεί η θεσμική, προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία της, αλλά και η άσκηση δημοκρατικού ελέγχου εκ μέρους της Βουλής.

Oι αρμοδιότητες της Τράπεζας διακρίνονται σε αυτές που εντάσσονται στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος και σε άλλες αρμοδιότητες, και συνοπτικά είναι οι εξής:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω αρμοδιότητες πατήστε εδώ
1. Αρμοδιότητες στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος
  • Συμμετέχει στη χάραξη της ενιαίας νομισματικής πολιτικής της ζώνης του ευρώ και την εφαρμόζει στην Ελλάδα.
  • Διαχειρίζεται για λογαριασμό της ΕΚΤ μέρος των σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθεσίμων της τελευταίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΚΤ.
  • Ασκεί την επίβλεψη των συστημάτων και των μέσων πληρωμών, με σκοπό τη διασφάλιση της σταθερότητας, της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητάς τους. Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας αυτής, παρακολουθεί και επιβλέπει, μεταξύ άλλων, το σύστημα πληρωμών ΔΙΑΣ και το Γραφείο Συμψηφισμού Αθηνών. Από τις 19 Μαΐου 2008, συμμετέχει στο Target2 , το νέο διευρωπαϊκό σύστημα ταχείας μεταφοράς κεφαλαίων και διακανονισμού σε συνεχή χρόνο.
  • Προωθεί ρυθμίσεις για τη διατήρηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και την αποτελεσματική διαχείριση χρηματοπιστωτικών κρίσεων.
  • Συλλέγει στατιστικά στοιχεία από νομισματικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (δηλαδή, τις τράπεζες και τα αμοιβαία κεφάλαια διαχείρισης διαθεσίμων).  
  • Εκδίδει τραπεζογραμμάτια ευρώ, τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα, μετά από έγκριση της ΕΚΤ, και είναι αρμόδια για την κυκλοφορία και διαχείριση των τραπεζογραμματίων και κερμάτων ευρώ στην Ελλάδα.
  • Φροντίζει για την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων ανά αξία, είτε από το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ), είτε από διασυνοριακές χρηματαποστολές, καθώς και για την ασφαλή αποθήκευση, διακίνηση και την επανακυκλοφορία ή την καταστροφή τους και μεριμνά για τον ομαλό εφοδιασμό της οικονομίας.
2. Άλλες Αρμοδιότητες της Τράπεζας της Ελλάδος
  • Εποπτεύει τα πιστωτικά ιδρύματα καθώς και ορισμένες κατηγορίες επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα της οικονομίας.
  • Εποπτεύει και ελέγχει τις ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές επιχειρήσεις καθώς και τους διαμεσολαβητές στις ασφαλίσεις.
  • Έχει την ευθύνη για τη διαχείριση και τη λειτουργία του Συστήματος Παρακολούθησης Συναλλαγών επί Τίτλων με Λογιστική Μορφή (Άυλοι Τίτλοι).
  • Έχει την ευθύνη της λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Δευτερογενούς Αγοράς Τίτλων (ΗΔΑΤ).
  • Κατέχει και διαχειρίζεται τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθέσιμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Εξυπηρετεί το Ελληνικό Δημόσιο ως ταμίας και εντολοδόχος τού.
  • Καταρτίζει και δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ελληνική οικονομία και διενεργεί εξειδικευμένες στατιστικές έρευνες.
  • Δημοσιεύει εκθέσεις και διεξάγει ερευνητικό έργο στο πλαίσιο της παρακολούθησης και ανάλυσης της οικονομικής συγκυρίας και της νομισματικής πολιτικής. 

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Τράπεζα της Ελλάδος
ΤτΕ.png
Έδρα: Αθήνα
Ίδρυση: 1927
Διοικητής: Γιάννης Στουρνάρας
Κεντρική Τράπεζα: Ελλάδος
Ιστοσελίδα: www.bankofgreece.gr
Προηγείται της: Εθνικής Τράπεζας
της Ελλάδος
(1928)
Έπεται της: Ευρωπαϊκής
Κεντρικής Τράπεζας
(2001)1
1 Η Τράπεζα της Ελλάδος εξακολουθεί να υπάρχει,
όμως, πολλές λειτουργίες της έχουν
αναληφθεί από την ΕΚΤ
Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1927 επί Προεδρίας της Δημοκρατίας του Παύλου Κουντουριώτη και Πρωθυπουργίας του Αλεξάνδρου Ζαϊμη με τον Νόμο 3423/7-12-1927/ΦΕΚ Α' 298 με βάση το άρθρο 4 του από 15/9/1927 Πρωτοκόλλου της Γενεύης το οποίο υπεγράφη μεταξύ των Κυβερνήσεων Γαλλίας, Μ. Βρετανίας και Ιταλίας αφ' ενός και της Κυβέρνησης της Ελλάδας αφ' ετέρου για την έγκριση ενός δανείου 9.000.000 λιρών στερλινών και οι λειτουργίες της άρχισαν τον Μάιο του 1928. Βάσει της Συνθήκης του Μάαστριχτ, συμμετέχει στο σύστημα κεντρικών τραπεζών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Είχε το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο χαρτονομισμάτων στην Ελλάδα από το 1928 έως την εισαγωγή του ευρώ το 2002 και ήταν υπεύθυνη για τη χάραξη της νομισματικής πολιτικής της χώρας. Η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα. Η Τράπεζα της Ελλάδος και οι υπόλοιπες κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης είναι οι αποκλειστικοί μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.[εκκρεμεί παραπομπή] Η Τράπεζα της Ελλάδος είχε το 2004 το 1,8974% των μετοχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.[εκκρεμεί παραπομπή]
Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι κρατική, αλλά μια Ανώνυμη Εταιρεία. Έχει ειδικά προνόμια, ειδικές αρμοδιότητες αλλά και περιορισμούς,[1] όπως ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως εμπορική τράπεζα και το ποσοστό του ελληνικού κράτους στη μετοχική της σύνθεση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 35% όπως ορίζεται στο καταστατικό της.[2]
Είναι διαφορετική από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είχε το εκδοτικό προνόμιο χαρτονομισμάτων στην Ελλάδα ως το 1928.
Διοικητής της από το 2014 είναι ο Γιάννης Στουρνάρας. Κατά τη διατύπωση του άρθρου 29 του καταστατικού, «Ο Διοικητής και οι Υποδιοικητές διορίζονται για μία εξαετία, με Προεδρικό Διάταγμα, μετά πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, κατόπιν προτάσεως του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας».[3] Το κύρος και η ισχύς της θέσης είναι τέτοια ώστε πολλοί πρώην Διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος έχουν μετέπειτα τοποθετηθεί ως Υπουργοί σε διάφορες Κυβερνήσεις, ενώ τέσσερις από αυτούς (Αλέξανδρος Διομήδης, Εμμανουήλ Τσουδερός, Ξενοφών Ζολώτας και Λουκάς Παπαδήμος) έχουν διατελέσει Πρωθυπουργοί της χώρας σε έκτακτες περιπτώσεις.
Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση. Βάσει του καταστατικού κανείς αντιπρόσωπος του Δημοσίου δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει τα βιβλία της τράπεζας σε κανένα από τα καταστήματα της πλην του επιτρόπου του κράτους ο οποίος μπορεί να ζητήσει στοιχεία αλλά υποχρεούται να τηρεί αυστηρή εχεμύθεια.[4]
Το ανώτατο όργανο της Τράπεζας της Ελλάδος είναι η Γενική Συνέλευση των Μετόχων, όπου εκπροσωπείται το σύνολο των μετόχων.



Σημείωση (*): Την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργιος Μαντζαβίνος ακολούθησε την Ελληνική Κυβέρνηση στο εξωτερικό.
Στην κατεχόμενη Ελλάδα, οι συνεργαζόμενες με τους Γερμανούς Κυβερνήσεις απέλυσαν τον Μαντζαβίνο και στη θέση του τοποθετήθηκε αρχικά ο Ανδρέας Παπαδημητρίου (3 Ιουλίου 1941-18 Νοεμβρίου 1941) και στη συνέχεια ο Σπυρίδων Χατζηκυριάκος (5 Απριλίου 1943-5 Οκτωβρίου 1944). Μετά τον πόλεμο, η απόλυση και οι διορισμοί αυτοί ακυρώθηκαν.

  1. Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, Έκδοση Θ, 2000, Τμήμα Χ, «ΕΡΓΑΣΙΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» (Ανάκτηση 31/03/2011).
  2. Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, Έκδοση Θ, 2000, Τμήμα ΙΙ, Άρθρο 9, «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ» (Ανάκτηση 31/03/2011).
  3. Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, Έκδοση Ι, 2013, Τμήμα IV, Άρθρο 29.
  4. Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, Έκδοση Θ, 2000, Τμήμα ΙΙ, Άρθρο 48.
  5. Διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος
  6. Υποδιοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος

Για τα "Στοχαστικά Γονατογραφήματα",

Υπογραφή Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.