Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η FYROM και η Βουλγαρία αποκτούν ΑΟΖ στο Βόρειο Αιγαίο χάρις στο ΥΠΕΚΑ [...να σταματήσουν οι απειλές στη κυρία Λαγκάρ και σε άλλους]

Κύριο θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ...!

Τι να εννοεί η Κριστίν Λαγκάρντ: Δέχθηκα απειλές όταν μίλησα για Έλληνες φοροφυγάδες [χωρίς ονόματα και διευθύνσεις ή αναφορά σε λίστες δεν μας λέει τίποτα μανδάμ! - εκτός και εάν μας εκπλήξεις με "φερόμενα" στοιχεία...]

Έπεται συνέχεια....

Tου Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Mε τη διαπλάτυνση του Αξιού και του ¨Εβρου για τη μεταφορά LNG από και πρός το Βόρειο Αιγαίο, όπου θα κατασκευασθεί και τεχνητό νησί για υγροποίηση φυσικού αερίου, θα αλλάξει η χρήση των ποταμών και απο εσωτερικά ύδατα θα μεταβληθούν σε πλωτές οδούς (στενούς κόλπους) στα πρότυπα της Παραγουάης (Λατινική Αμερική).

Αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή στον αλιευτικό χωροταξικό χώρο στη περιοχή και παράλληλα θα επιτρέπει σε FYROM και Βουλγαρία να δημιουργήσουν ακόμη και Πολεμικό Ναυτικό που θα δρά στο Αιγαίο. Αυτό στη πραγματικότητα δημιουργεί χωρικά ύδατα των χωρών αυτών μέσα στην Ελλάδα κατά μήκος των ποταμών, που θα πρέπει κανείς να τους βλέπει σαν τεχνητούς κόλπους.

Άλλη μια επιτυχία της εγκληματικής οργάνωσης που προσβάλλει το σύνταγμα και την νοημοσύνη των Ελλήνων, διαθέτοντας πηγές ζωής σε άλλες χώρες, που θα αναπτύξουν πλέον και αλιεία στο Βόρειο Αιγαίο στερώντας τους Έλληνες αλιείς απο εισοδήματα, που τόσο τα έχουν ανάγκη.

Σας υπενθυμίζω ότι η διαπλάτυνση του Αξιού είναι ιδέα του καθεστώτος Σαμαρά και αφορά μια ιδέα του ΥΠΕΚΑ, με την οποία ήδη συμφώνησε η Βουλγαρία. Σύμφωνα με αυτή θα πρέπει να ...
αναπτυχθεί η συγκέντρωση και παραγωγή LNG σε όλη την ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό ένα εργοστάσιο υγροποίησης φυσικού αερίου έχει σχεδιασθέι να γίνει σε πλατφόρμα στο Βόρειο Αιγαίο. Πλοία LNG Ελλήνων εφοπλιστών θα μεταφέρουν το εμπόρευμα τους προς Βορρά μέσω του Αξιού, που θα διαπλατυνθεί. Τα υπόλοιπα σας τα εξήγησα προηγουμένως.
Σημειώστε, ότι η Παραγουάη έχει πολεμικό ναυτικό που κινείται μέσα στα ποτάμια που ξεκινούν απο τη Παραγουάη, περνούν απο τη Βραζιλία και φτάνουν στον Ατλαντικό ωκεανό (βλέπετε φωτογραφία από άσκηση του στόλου της), παρότι είναι περίκλειστο κράτος όπως η FYROM. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Βραζιλία δεν έκανε διάνοιξη των δύο ποταμών που εισέρχονται στη Παραγουάη, όπως θέλει να κάνει το ΥΠΕΚΑ και η κυβέρνηση του καθεστώτος στον Αξιό.

“Παραγουάη” στη γλώσσα γκουαρανί σημαίνει “ποτάμι που ανήκει στη θάλασσα”. Κάποιος λόγος θα υπήρχε για να του δοθεί αυτό το όνομα, μια κρυφή επιθυμία, ένας Μέγας Αλέξανδρος… Ένας Σαμαράς δεν θα βρισκόταν, ένας Βενιζέλος ή ένας Τσίπρας;

Mετά τη προκήρυξη οικοπέδων σε διεθνή ύδατα απο το ΥΠΕΚΑ, oι νέες αναπτυξιακές ιδέες απο τη κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου συνεχίζονται. FYROM και Βουλγαρία αποκτούν δικαιώματα στην Ελληνική ΑΟΖ στο Βόρειο Αιγαίο χάρις στο ΥΠΕΚΑ! Oι προσπάθειες μείωσης της Ελληνικής ΑΟΖ φαίνεται ότι συνεχίζονται.

Συνιστώ να σταματήσουν οι απειλές στη κυρία Λαγκάρ και σε άλλους. Δεν περνάνε.

Yπάρχει ένα ακόμη ερώτημα, “ποιοί είναι πίσω απο τους Έλληνες εφοπλιστές…”

Για όσους δεν καταλαβαίνουν αν και αυτονόητο.

Bonus Photo – Τάφρος Έβρου

Έχετε μια αντιαρματική τάφρο, που φτάνει μέχρι τη Βουλγαρία. Τί δεν καταλάβατε; Tη γεμίζετε με νερό και έχετε ένα ωραιότατο κανάλι 30 μέτρα πλάτος. Καλά είναι. Το ίδιο θα γίνει και με τον Αξιό. Μη ξεχνάτε αυτό που έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου ότι η FYROM είναι τίγκα στο φυσικό αέριο.

Στην Ελλάδα οι στρατηγοί είναι για άλλη δουλειά. Θέλουν και αύξηση μισθού…

==========================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.