Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΣΡ: Στο αρχείο η φιλοκυβερνητική προπαγάνδα του ΑΝΤ1, παραμονές των ευρωεκλογών

Από το αρχείο μας: Κυριακή, 25 Μαΐου 2014
Το βράδυ που ο ΑΝΤ1 ξεφτίλισε τη δημοσιογραφία (δείτε_το_δελτίο,_αν_θα_το_αντέξετε)  
Σχετικό: Δεν σέβονται τίποτα. Προπαγάνδα μέχρι την τελευταία ώρα.

Στο αρχείο έβαλε τελικά το ΕΣΡ το θέμα του σχολιασμού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την παραμονή των ευρωεκλογών για το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Το κανάλι του Μ. Κυριακού, απροσχημάτιστα και χωρίς καμία επίφαση τήρησης των ισορροπιών ή της πολυμέρειας, είχε ουσιαστικά υποδείξει στους πολίτες πώς πρέπει να σκεφτούν για να ψηφίσουν και συνεπώς πού πρέπει να κινηθεί η ψήφος τους. ...


[Το να γίνει ένας διαγωνισμός με έναν μόνο συμμετέχοντα, την DIGEA (εταιρία με μετόχους, το MEGA, τον ΑΝΤ1, τον ΣΚΑΙ, τον ALPHA και το κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ). Το να παραχωρηθεί το δημόσιο αγαθό των ψηφιακών ραδιοσυχνοτήτων έναντι του ποσού των 18.000.000 που πρακτικά σημαίνει 16.000 ευρώ και κάτι ψιλά το μήνα για κάθε κανάλι αποτελεί «ένα δρόμο προόδου και ανάπτυξης» που δημιουργεί «συνθήκες ενός υγιούς ανταγωνισμού».]
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική του ανακοίνωση είχε κάνει λόγο για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα που ξεπερνάει κάθε όριο και είχε καλέσει και ζητούσε την παρέμβαση του εισαγγελέα και του ΕΣΡ.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.