Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πάνος Καμμένος: Ασκούνται «μη θεσμικές» πιέσεις σε βουλευτές των ΑΝΕΛ μέσω του ΣΔΟΕ


Σε νέες καταγγελίες για πιέσεις εις βάρος των βουλευτών των ΑΝΕΛ (ακόμη και εκείνων που ανεξαρτητοποιήθηκαν) προέβη την Πέμπτη ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε να επεκταθεί η έρευνα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και προς την πλευρά του ΣΔΟΕ.
Έκανε λόγο για πιέσεις που δέχθηκαν βουλευτές από κλιμάκια του ΣΔΟΕ. Μάλιστα, είπε ότι ο ίδιος έχει κληθεί από τη Δικαιοσύνη για τα περί χρηματισμού βουλευτών.
Ο κ. Καμμένος μίλησε για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν η αιτία που κάποιοι αποχώρησαν από το κόμμα του. ...
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε και σε ονόματα, αναφέροντας την περίπτωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του κόμματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- δέχθηκε πέντε επισκέψεις από το ΣΔΟΕ για έλεγχο.
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «μη θεσμικές» πιέσεις και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια. Επιπλέον, προανήγγειλε πως θα δώσει και νέα στοιχεία αναφορικά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος στελεχών των ΑΝΕΛ.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.