Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο "Σουγιάς" μέσα απ' τις εκπομπές "Ελληνοφρένεια", Λαζόπουλου και Μητσικώστα (Βίντεο)



 Ακούγοντας σήμερα την ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας» που σχολίαζε τα λεγόμενα του «Σουγιά» -έτσι είναι γνωστός στην δημοσιογραφική πιάτσα ο γνωστός αναλυτής της
«Καθημερινής» και του ΣΚΑΙ Μπάμπης Παπαδημητρίου- δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό και φτιάξαμε ένα «χορταστικό» βιντεάκι με όσα καιρούς έχει πει αυτός ο δημοσιοκάφρος.
Απ’ την προτροπή του στους πολίτες να γίνουν χαφιέδες του κράτους, απ’ τις μεγάλες προσπάθειες του , ώστε να δικαιολογήσει μια συνεργασία των «γαλάζιων» της Ν.Δ. με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, απ’ τους «ύμνους» του στην μνημονική κυβερνητική πολιτική μέχρι την «έγκυρη» διάγνωσή του ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι «τρομοκρατική οργάνωση».
Στο βίντεο που παραθέτουμε χρησιμοποιήσαμε υλικά απ’ την ραδιοφωνική «Ελληνοφρένεια» και τις τηλεοπτικές εκπομπές Μαζόπουλου και Μητσικώστα.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.