Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η επέτειος του «ΟΧΙ» από τους επαίτες του «ΝΑΙ»… σε όλα!

Η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Σύνταγμα ολοκληρώθηκε μέσα σε μισή ώρα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Επετράπη η παρέλαση μόνο σημαιοφόρων και παραστατών των σχολείων.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τα κάγκελα «πρωταγωνίστησαν» στη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Σύνταγμα. Οι μαθητές κάθε άλλα παρά είχαν την τιμητική τους καθώς επετράπη να παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αυτό έγινε για λόγους χρονικού περιορισμού.
Οι γονείς περιορίστηκαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της Βουκουρεστίου. Γενικότερα, ο κόσμος που προσήλθε στο Σύνταγμα ήταν ελάχιστος.
Για ακόμα μια χρονιά τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά: Τοποθετήθηκαν κάγκελα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και η πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων έγινε μόνο σε όσους έχουν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις. ...


Γονείς που έκαναν δηλώσεις σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης διαμαρτυρήθηκαν για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας αλλά και τον αποκλεισμό των μαθητών.
Το «παρών» στο Σύνταγμα έδωσαν οι σχολικοί φύλακες που δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις απολύσεις. Λίγο πριν την παρέλαση πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.