Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

OI IΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LIDL EINΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ [Ένα ακόμη εύλογο επιχείρημα για "Μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα"]





O Goebels η γυναίκα του ο Harald και τ΄άλλα 6 παιδιά του ζευγαριού

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στα 1931 ο Joseph Goebbels ο Υπουργός Προπαγάνδας των ναζί παντρεύτηκε την Magda Quandt. Επτά δεκαετίες αργότερα οι απόγονοί του συμεπεριλαμβάνονται μεταξύ των πιο πλούσιων οικογενειών της Γερμανίας. Τα παιδιά της Magda από τον πρώτο της γάμο κληρονόμησαν κληρονόμησαν την οικογενειακή περιουσία που η σημερινή της αξία εκτμάται σε 40 δις δολάρια.
Η οικογένεια Quandt κατέχει το 46,7% της BMW και είναι ιδιοκτήτρια των γνωστών σούπερ-μάρκετ ...


Lidl και Aldi.Aldi_lidl_DW_Wirtsc_318250b[1]

Το 1921 η Magda παντρεύτηκε τον Günther Quandt έναν γερμανό βιομήχανο με τον οποίο απέκτησε τον πρώτο της γιο τον Harald. Μετά από 8 χρόνια διαζεύχθηκε τον Günther για να παντρευτεί το δεξί χέρι του Χίτλερ.
Ο Harald δεν παρέμεινε με τον πατέρα του και έφυγε για να ζήσει με τους Goebbels ως το 1939 όταν κατατάχθηκε στην πολεμική αεροπορία των Nazi. Αυτός δραστηριοποιήθηκε στην Luftwaffe μέχρι το 1944 όταν τραυματίστηκε και αιχμαλωτίστηκε από τους συμμάχους στην Ιταλία.
Το 1945 κι ενώ ήταν φυλακισμένος στη Benghazi (Λιβύη) ο Harald δέχθηκε μια επιστολή που του απέστειλε η μητέρα του από το καταφύγιο του Hitlerστο Βερολίνο που τον πληροφορούσε ότι αυτή θα αυτοκτονούσε με τον άντρα της και τα 6 παιδιά. «Έτσι εσύ θα είσαι πιθανότατα ο τελευταίος που θα μπορούσε να διατηρήσει την οικογενειακή παράδοση » έγραψε η Magda.
Ο Harald ο μόνος απόγονος της οικογένειας κληρονόμησε από την οικογένεια Quandt με τον ετεροθαλή αδερφό του Herbert. Οι μπίζνες της οικογένειας μεγάλωσαν και κέρδισε υπέρογκα ποσά παράγοντας όπλα και πυραύλους για τους ναζί. (jssnews.com 15/10/2014)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.