Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Δείτε πως η βουλευτής Σ. Ξουλίδου μας αποκάλυψε ότι πήγαν να την εξαγοράσουν (Βίντεο)

Σχετικό: Αποκαλύψεις "βόμβα" για χρηματισμό βουλευτών από Καμμένο - Ξουλίδου με αναφορές στον Μελά. Όλες οι αντιδράσεις 

Πως αντέδρασε ο βουλευτής Μελάς. Τι είπε ο Πάνος Καμμένος.΄

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που προσπάθησαν να δωροδοκήσουν είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «Kontra24» επιβεβαίωσε την απόπειρα χρηματισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με πλησίασε στέλεχος της ΝΔ μέσω facebook από το 2013 και έφτασε στο σημείο κάποια στιγμή να μου πει ότι αξίζω κάτι καλύτερο.
Μου είπε να δω τι φίλους έχει στο facebook και ότι υπάρχει τρόπος να μπω στο χώρο της ΝΔ, χωρίς να εκτεθώ. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι όποτε θέλω να δώσω το οκέι για να ψηφίσω πρόεδρο για να μην έρθει στη κυβέρνηση ο Τσίπρας με το αντίτιμο να κυμαίνεται από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ»:


Η κυρία Ξουλιδου υποστήριξε ακόμη ότι ο συνομιλητής της, της είπε ότι ο Π. Μελάς έχει συμφωνήσει σε αντίστοιχη πρόταση κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου επιβεβαίωσε ότι η πρόταση χρηματισμού έγινε στην κ. Ξουλίδου. «Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι τη συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα.
«Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. Ο συγεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, για να καταλήξει: «Οφείλει η Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα».
Παρέμβαση Κουτζαμάνη μετά τις καταγγελίες Καμμένου
Άμεση ήταν η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη μετά τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου.
Η κυρία Κουτζαμάνη παρήγγειλε στην προϊσταμένη του Εφετείου Αθηνών Γεωργία Τσατάνη να ανασύρει από το αρχείο, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο, η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων.

Τον Οκτώβριο είχε πραγματοποίηση παρέμβαση η κυρία Κουτζαμάνη στις τότε δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι συγκεντρώνονται χρήματα από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η κυρία Κουτζαμάνη είχε διατάξει τότε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστή η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.
Ωστόσο η συγκεκριμένη έρευνα τέθηκε στο αρχείο.
Ανοίγει και πάλι ο φάκελος

Η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη στην παραγγελία της προς την Γεωργία Τσατάνη αναφέρει:
«Με αφορμή καταγγελία της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου, τις βραδυνές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού «BLUE SKY», περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13.10.2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ΄ άρθρο 43 παράγραφος 5 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενημερώνοντάς μας σχετικά.

 Συνημμένα σας διαβιβάζουμε και σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου».

Η κυρία Ξουλίδου κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι
«γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.