Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, λίγο Ν.Δ., λίγο ΑΝ.ΕΛΛ. και τον απ'αυτότου καλυμμένο" ο mister Μελάς... είναι να γελάς ή και να ξερνάς με τα παλαιοκομματικά καμώματα των πολιτικάντηδων!!!


Σχετικό: ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΑ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ

  "Σκιώδη" κυβέρνησή τους ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες:
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει τομεάρχης Ναυτιλίας και Αιγαίου (έχει διατελέσει υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή), ενώ τομέα ευθύνης ανέλαβε ο Παναγιώτης Μελάς (ορίστηκε τομεάρχης Υγείας).
Αληθεύει κ. Πρόεδρε; 


Για τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας που έχει μέσα του μίλησε ο βουλευτής των
Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, συντηρώντας την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο, μία
ημέρα πριν από την έναρξη του 2ου Συνεδρίου του κόμματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο βουλευτής Πειραιά, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα υπερψηφίσει την πρόταση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή όχι, καθώς θέλει να δει αν είναι «καλό ή κακό» να γίνουν πρόωρες εκλογές.

«Θέλω να μελετήσω την όλη κατάσταση. Εάν το καλύτερο είναι να ψηφιστεί πρόεδρος και να μην πάμε σε εκλογές ή να μην ψηφιστεί και να πάμε σε εκλογές», είπε ο κ. Μελάς.

Μάλιστα υποστήριξε πως δεν είναι ο μόνος εντός των Ανεξάρτητων Ελλήνων που σκέφτεται ανάλογα, ενώ δεν διευκρίνισε αν θα παραστεί στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου έχει κληθεί να δώσει...
εξηγήσεις για τη στάση του.

Η κρίση στους ΑΝ.ΕΛΛ. πάντως σοβεί εδώ και καιρό, με τελευταίο επεισόδιο την αποχώρηση της βουλευτού Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή.

ΜΕΛΑΣ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ...

«Εκτός κομματικής γραμμής» φαίνεται να βρίσκεται ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς.

Σε δηλώσεις του στον BHMA FM, o κ. Μελάς αποκάλυψε ότι προτίθεται να ψηφίσει υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αν συμφωνεί με το πρόσωπο που θα προταθεί, πολύ δε περισσότερο αν το πρόσωπο αυτό είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Επίσης ανέφερε ότι θα ψηφίσει υπέρ της νέας συμφωνίας με τους δανειστές, αν αυτή βελτιώνει τη σημερινή κατάσταση.

Ο κ. Μελάς διευκρίνισε ότι, παρά την ανακοίνωση του κόμματός του ότι θα καταψηφίσει οποιονδήποτε υποψήφιο Πρόεδρο, ο ίδιος εμμένει σε αυτές τις απόψεις του.

«Οι αρχές της ΝΔ είναι μέσα στην ψυχή μου και στο μόνο που διαφωνώ είναι τα μνημόνια», ανέφερε δε ο βουλευτής.

Τάχθηκε επίσης κατά των πρόωρων εκλογών, ενώ διαφώνησε και με το ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΤΑΙ»
«Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη. Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει "ανάσα" στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, "αποκεφαλίζεται". Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο», δήλωσε, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος, Παναγιώτη Μελά, σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στον κ. Μελά, απάντησε και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «ALPHA 9,89».

«Ένας έντιμος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να έχει άλλη "γλώσσα" μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα κι άλλη "γλώσσα" εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Χτες (18/11/2014) ο κ. Μελάς, επειδή συζητήσαμε το θέμα των ενστάσεών του ή των θέσεών του ή των απόψεών του, όταν συνέταξα ως εκπρόσωπος το συγκεκριμένο κείμενο και το διάβασα στους συναδέλφους, όλοι είπαν «ναι» ομόφωνα. Μάλιστα είπε ο πρόεδρος, όποιος δεν συμφωνεί - γιατί ήταν μια επαναβεβαίωση προηγούμενης απόφασής μας - είναι καλό να φύγει από τώρα από την αίθουσα. Κι όλοι έμειναν μέσα», είπε ο κ. Κουίκ.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κάλεσε τον κ. Μελά το Σαββατοκύριακο στο Συνέδριο «κι αυτά που λέει στα ραδιόφωνα, ας έρθει να τα πει μπροστά στους χίλιους συνέδρους, που δίνουν αγώνα κάθε μέρα στην εκλογική μας βάση εθελοντικά, με στερήσεις - ακόμη κι από την τσέπη τους! Να έρθει να τα πει, για να καταλάβουμε κι εμείς», πρόσθεσε ο κ. Κουίκ.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.