Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Μάχη" Παπαδάκη - Γεωργιάδη on air για τον Καρατζαφέρη

"Μάχη" μεταξύ του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, 
Άδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε στον "αέρα" της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή το οικονομικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη:
Η απάντηση του Καρατζαφέρη:

Μία μέρα μετά το πόρισμα τω ορκωτών λογιστών για τις offshore εταιρείες και την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Έκανε λόγο για πολιτική αγυρτεία και συνέδεσε την υπόθεση με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο του Alpha:


Χρυσοβελώνη: Βρήκαμε και τρίτη offshore του Καρατζαφέρη

Την ύπαρξη και τρίτης offshore εταιρείας με την οποία φέρεται να συνδέεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Όπως τονίζει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα 6 εκατ. ευρώ εντοπίστηκαν στις εταιρείες ενώ 20 εκατ. ακόμα σε ακίνητα.
Δείτε το βίντεο του Mega:

Δηλώσεις Χρυσοβελώνη από Enikos_gr

Η σύγκρουση ξέσπασε, όταν ο κ. Παπαδάκης είπε στον κ. Γεωργιάδη ότι, αν έκανε καλά τη δουλειά του ως βουλευτής, θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του κόμματός σας.
Από την πλευρά του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένα στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ούτε ήξερε ούτε θα μπορούσε να ξέρει. «Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος:
 Στον εισαγγελέα και το Ελεγκτικό Συνέδριο παραπέμπει τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που παραδόθηκε στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, μαζί με τον συνοδευτικό φάκελο που περιέχει στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα και θα συζητηθεί σήμερα σε συνεδρίαση της επιτροπής στις έξι το απόγευμα.
Εκεί πρόκειται να ληφθούν και οι αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι, με τις πληροφορίες πάντως να επιμένουν ότι ο κ.Καρατζαφέρης θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαριτίνας Ζαφειριάδου για το real.gr, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την περίοδο 2002-2007, η εξωχώρια εταιρία Catalina –που φέρεται να έχει γίνει αποδέκτης εμβασμάτων συνολικού ύψους 1,65 εκατομμυρίων ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους από εταιρεία εξοπλιστικών- εντοπίστηκε με χαρτοφυλάκιο περί τα 6,4 εκατομμύρια ευρώ και ακίνητα συνολικής αξίας 20 εκατομμύρια ευρώ σε Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο και Λαγονήσι, καθώς και στις Βρυξέλλες.
Την υπόθεση σχετικά με το εισαγγελικό αίτημα για τη διερεύνηση του πόθεν έσχες του Γιώργου Καρατζαφέρη, αποκάλυψε την Κυριακή 9/11 η Realnews.
Μέσα από την Catalina, όπου εμφανίζεται συνιδιοκτήτης ο γιος του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., οι ελεγκτές οδηγήθηκαν στη δεύτερη εξωχώρια εταιρία “Homeric”, χωρίς πάντως να εντοπίζονται προς ώρας λογαριασμοί και καταθέσεις.
Η πρώτη offshore, χωρίς πάντως να αναφέρεται ως τέτοια, είχε δηλωθεί στα πόθεν έσχες του κ. Καρατζαφέρη τα έτη 1992 και 1993, ενώ η δεύτερη δεν είχε δηλωθεί ποτέ.
Σήμερα, η Catalina φέρεται να έχει αλλάξει χέρια, ενώ παρουσιάζει μηδενικό χαρτοφυλάκιο.
Έχω offshore;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αντιδρώντας στις συνεχείς πιέσεις του δημοσιογράφου, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι κι αυτός «που τον καλούσε κάθε εβδομάδα, θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί».
Ο κ. Παπαδάκης αντέδρασε με έντονο τρόπο, λέγοντας: «Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας τι έκανε εσωτερικά ούτε στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες ήμουν. Να μου καταλογίζατε ευθύνες, αν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς». Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του ότι κανένας στο ΛΑΟΣ δεν ήξερε.
Μεταξύ άλλων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι εν εξελίξει, ενώ ξεκαθάρισε ότι μείωση συντάξεων δεν συζητάει η κυβέρνηση. «Δεν μπορούμε να δεχθούμε κάθε είδους συμφωνία με την τρόικα», επανέλαβε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.