Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ-ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Χαικάλης: “Μου έγινε ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ από 2 εώς 3 εκ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας”!! (Συνεχής Ενημέρωση από makeleio.gr)

Αποκαλύψεις "βόμβα" για χρηματισμό βουλευτών

Σε μία αποκάλυψη-”βόμβα” προχώρησε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο Παύλος Χαικάλης (που είναι και ο πρωταγωνιστής της καταγγελίας) σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Ο… Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι έχει δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη.
Στη συνέχεια παρενέβη στην εκπομπή και ο ίδιος ο Παύλος Χαικάλης ο οποίος επιβεβαίωσε τα λόγια του Λαζόπουλου και είπε μάλιστα ότι γνωστός οικονομικός παράγοντας του προσέφερε το ποσό των 700.000 ευρώ ως προκαταβολή και τα  υπόλοιπα θα τα εισέπραττε από διαφημιστικά. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στον εισαγγελέα εδώ και περίπου 15 ημέρες.
Αναμένονται εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού στις 13:00 οι ΑΝΕΛ θα δώσουν συνέντευξη τύπου για το θέμα.

Δείτε τα βίντεο:


Απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη


Λαζόπουλος: Έχω δει προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή


Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ-ΚΟΥΙΚ: “Στις 13:00 θα δώσουμε συνέντευξη τύπου και θα αποκαλύψουμε λεπτομέρειες για την απόπειρα χρηματισμού του Χαικάλη”

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Καμμένος σήμερα το Μεσημέρι

*

ΤΩΡΑ-Εισαγγελέας: “Ο Χαικάλης δεν μου έδινε στοιχεία και ΟΝΟΜΑ για την απόπειρα χρηματισμού, παρά τις πιέσεις”

*

Σκουρλέτης: “Δε μιλάμε πλέον για πιέσεις αλλά για απόπειρα χρηματισμού”! (βίντεο)

*

Κουικ: “Ο Χαικάλης όχι μόνο έδωσε το ΟΝΟΜΑ, αλλά και ΥΛΙΚΟ στον εισαγγελέα, για την απόπειρα χρηματισμού του” !! (βίντεο)

*

ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ: “Όντως ο κ.Χαικάλης, έκανε ΕΚΤΕΝΕΙΣ καταγγελίες και παρέδωσε ΥΛΙΚΟ, αλλά…”

*

Αντίδραση για θέμα Χαϊκάλη

*
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.