Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μαριάς: «Ποιος νομίζετε ότι είστε κ. Γιούνκερ;» (Βίντεο)


Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.
Μιλώντας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, παρουσία του Ζαν – Κλοντ  Γιούνκερ, ο Νότης Μαριάς είπε: «Εκπλήσσομαι που σας βλέπω εδώ. Νόμιζα ότι είχατε πάει στην Αθήνα για να στηρίξετε επί τόπου τους μνημονιακούς πολιτικούς σας φίλους μια και ο Μοσκοβισί, που στείλατε στην Ελλάδα, τα έχει κάνει θάλασσα».
«Κύριε Γιούνκερ με τις πρόσφατες δηλώσεις σας, εκφράσατε πολιτική προτίμηση σε συγκεκριμένους γνώριμους σε σας, όπως είπατε, πολιτικούς ενόψει των επικειμένων γενικών εκλογών στην Ελλάδα. Ποιος νομίζετε ότι είστε κ. Γιούνκερ; Ο νέος ανθύπατος των Αθηνών; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να παρεμβαίνετε ωμά στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας; Τελικά είστε πρόεδρος της Επιτροπής ή εκπρόσωπος της τρόικας και των δανειστών;», ανέφερε ακόμα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Συμμαζευτείτε λοιπόν κ. Γιούνκερ. Τηρήστε την πολιτική ουδετερότητα που σας επιβάλει η Συνθήκη. Πάρτε το απόφαση, κ. Γιούνκερ, θα το πιείτε το πικρό ποτήριο και εσείς και οι μνημονιακοί πολιτικοί σας φίλοι στην Ελλάδα γιατί ο ελληνικός λαός στις προσεχείς γενικές εκλογές θα σας στείλει το μήνυμα», πρόσθεσε ο Νότης Μαριάς.

Νότης Μαριάς σε Γιούνκερ: Θα το πιείτε το πικρό ποτήριο στις προσεχείς εκλογές στην Ελλάδα:


Και νέα επίθεση στον Γιούνκερ, έκανε την Τρίτη 16/12/2014 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς
kontranews
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.